Camperplaats De Flint in Fochteloo
Camperplaats De Flint in Fochteloo

Ruime camperplaatsen

Kom tot rust op de landelijke camperplaats De Flint in Fochteloo. De camperplaats biedt ruimte aan 25 campers en ligt achter de manege, buiten het zicht van de doorgaande weg van Appelscha naar Fochteloo. De zeer ruime camperplaatsen bieden een prachtig en vrij uitzicht over het natuurgebied Fochteloërveen. Het is een ideale plek om heerlijk tot rust te komen in de natuur.

Trekkershut

Op het terrein van De Flint is ook een duurzame trekkershut te vinden, die geschikt is voor 6 personen. Het is duurzaam gebouwd en heeft een moderne uitstraling. In de hut vind je een toilet, douche en wastafel. Ook staat er een tweepersoonsbed in de vorm van een bedstee in. In de woonkamer is de eethoek eventueel om te bouwen naar een derde tweepersoons slaapplaats. Er is centrale verwarming aanwezig.

Natuur en dieren

De camperplaats en trekkershut staan op het terrein van manege en zorgboerderij De Flint en ligt naast een dierenwei. In deze wei lopen afwisselend alpaca’s, mini-koetjes en/of pony’s. Misschien wel met een veulentje of kalfje erbij! Ook grenst de camperplaats aan het natuurgebied Fochteloërveen. Het is een prachtig hoogveengebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook zijn hier diverse bijzondere dieren te vinden, zoals de kraanvogel, de slangenarend, maar ook vossen en reeën.

Dichtbij natuur en voorzieningen

Op fietsafstand van de camperplaats ligt het Drents-Friese Wold, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Het Nationale Park bestaat uit bos, zandverstuivingen en mooie heidegebieden. Het dorp Appelscha biedt diverse voorzieningen, zoals horecagelegenheden, warme bakker, supermarkt en een keurslager.

Algemeen

  • Zeer ruime camperplaatsen en een trekkershut
  • Huisdieren en roken niet toegestaan
  • Dichtbij prachtige natuurgebieden en voorzieningen

Naam

Camperplaats De Flint in Fochteloo

Locatie

Zuideinde 47
8428 HD Fochteloo

Contact

Bezoek