Camperplaats Kale Duinen in Elsloo
Camperplaats Kale Duinen in Elsloo

Genieten voor echte camperaars

Camperplaats de Kale Duinen ligt net buiten Appelscha, in het dorpje Elsloo. Deze camperplaats is ideaal als je van fietsen, wandelen, zwemmen of vissen houdt. Hier geniet je in een heerlijke omgeving op één van de mooiste plekjes van Friesland.

De Kale Duinen (Aekingerzand)

Vanaf de camperplaats wandel of fiets je letterlijk zo Nationaal Park het Drents-Friese Wold in. Als je de andere kant op kijkt, kijk je uit over de landerijen. Het Aekingerzand ligt op een ruime kilometer van de camperplaats, dit natuurgebied wordt ook wel de Kale Duinen genoemd. Vandaar onze naam! Ook de waterplas het Aekingermeer vind je vlakbij. Hier kan je zwemmen, in de zomer van de zon genieten of een rondje lopen. Vlakbij dit meer vind je de spartelvijver. Hier mag je naartoe met je hond en met je paard. Honden mogen hier loslopen.

Camperplaatsen

Onze camperplaats is voorzien van loosplaats vuilwatertank, loosplaats chemisch toilet, vullen schoonwatertank, douche en toilet. Informatievoorzieningen voor fiets- en wandelroutes en informatie over de omgeving. Van te voren reserveren is niet nodig. Wil je toch graag dat wij een plaats reserveren voor een bepaalde periode? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

  • Op 1 km. van het Aekingerzand
  • Reserveren mag, hoeft niet
  • Wifi aanwezig

Naam

Camperplaats Kale Duinen in Elsloo

Locatie

Kloosterweg 5
8424 SH Elsloo

Contact

Bezoek