Camping Alkenhaer in Appelscha
Camping Alkenhaer in Appelscha

Op zoek naar een gezellige camping in Friesland? Kom overnachten op Camping Alkenhaer!

Ben je op zoek naar een gezellige camping, bungalow, chalet of blokhut op de grens van Friesland en Drenthe? In een bosrijke omgeving waar je gezelligheid vindt, maar ook heerlijk tot rust kunt komen? Dan is Camping Alkenhaer in Appelscha een absolute aanrader. Het team van Camping Alkenhaer verricht met veel liefde en enthousiasme veel werk om er een gezellige, verzorgde camping van te maken. De camping ligt op de grens van Drenthe en Friesland, pal aan Nationaal Park Drents-Friese Wold en natuurgebied Fochteloërveen.

Gezelligheid

Camping Alkenhaer is ruim opgezet en biedt uitstekende faciliteiten. Zo ontdek je in het café de gezelligheid zoals vroeger! Ook doet het team er alles aan om je een dorpsgevoel (Alkenhaer gevoel) te geven. Door de perfecte ligging van de camping kun je heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving. Kom je met kinderen? Kijk dan wel  of de camping is wat je ervan verwacht. Er is namelijk geen faciliteit wat betreft kinderanimatie.

Blokhutten en vakantiewoningen

We verhuren ook blokhutten en vakantiewoningen waar je ontspannen verblijft en overnacht. Op het grote veld staan zes safari-tenten. Door de veelzijdige omgeving van onze camping is er voor jong en oud veel te beleven. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor een leuk dagje eropuit. Het Circuit Assen zit ook op korte afstand. Of ga een dagje naar Groningen, Drachten of Assen en pak er een gezelig terrasje. Niets staat je in de weg voor een onvergetelijk verblijf op Camping Alkenhaer!

Naam

Camping Alkenhaer in Appelscha

Locatie

Alkenhaer 1
8426 EP Appelscha

Contact

Reserveren