Camping Alkenhaer in Appelscha
Camping Alkenhaer in Appelscha

Op deze vooral kindvriendelijke camping, komt iedereen tot rust in de bosrijke omgeving. Kinderen hebben er plezier en hierdoor komen ouders tot rust.

Dichterbij de natuur kan niet

Het Nationaal Park Drents Friese Wold ligt op een steenworp afstand. Ook het Fochtelooerveen ligt dichtbij en is zeker een bezoek waard als je bijvoorbeeld kraanvogels wilt zien. De camping is de perfecte start en finish van menig wandeling en fietstocht.

Kinderen tevreden, ouders rust

Vooral voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar is het écht vakantie vieren. De kinderen vermaken zichzelf prima op camping Alkenhaer doordat het aanbod groot is. Er kan naar hartenlust gevoetbald worden, aan speeltoestellen ook geen gebrek. Bij warm weer zorgt een plons in het kinderzwembadje voor aangename verkoeling. Maar ook het recreatieteam vermaakt tijdens de schoolvakantie de kinderen in de vorm van o.a. knutselen of een spelletjesmiddag. Of met een kindertheater en -disco, bingo en klaverjassen.

Kamperen voor iedereen

Naast de vele kampeerplaatsen (basis, comfort, met sanitair) en de camperplaatsen zijn er gezellige trekkershutten te huur of luxe chalets. Dit biedt iedereen zonder complete kampeeruitrusting ook de mogelijkheid te genieten op deze gezellige camping op de grens van Friesland en Drenthe.

Naam

Camping Alkenhaer in Appelscha

Locatie

Alkenhaer 1
8426 EP Appelscha

Contact

Reserveren