Camping & B&B De Twee Provinciën in Elsloo
Camping & B&B De Twee Provinciën in Elsloo

Boek nu een kamer

Wij hebben 4 bed & breakfast-kamers, met allemaal een eigen douche!

Ook voor paardenliefhebbers

Hou je van een kleinschalige camping en zoek je een unieke plek om te verblijven? Dan is Camping De Twee Provinciën perfect. Het ligt op een mooie plek tegen het Drents Friese Wold aan, in Elsloo, tussen Zorgvlied en Appelscha. Heb je een paard of hou je van paarden? Dan is deze camping helemaal ideaal, want met stallen en een drafbaan is de camping hier helemaal op ingericht.

Kleinschalige camping

De kleinschalige camping heeft 30 plaatsen, allemaal met een natuurlijke uitstraling. Alle plaatsen zijn voorzien van water en stroom. De schone toiletgebouwen hebben voldoende douches die je gratis kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de was te doen. Hiervoor vraagt de camping een kleine bijdrage.

Activiteiten

Naast de campingplaatsen zijn er ook 4 bed & breakfast-kamers, met allemaal een eigen douche en er is een trekkershut. Daarnaast kan de camping 12 paarden stallen, is er drie hectare weiland, een drafbaan en een kantine. Je paard krijgt een eigen stal.

Kom je in het zomerseizoen, dan is er van alles te doen. Denk aan bingo en klaverjassen, maar ook een fijne BBQ. En ook een groot voordeel: bestel je voor 19:00 ‘s avonds je broodjes voor het ontbijt de volgende dag, dan worden ze vers op jouw plek gebracht. Hoe luxe is dat!

Voor de kleintjes

Voor de kinderen is er een kleine speeltuin. Op de trampoline kunnen ze de hele dag springen. Er zijn schommels, een wipwap, een speelhuisje, enzovoort. Ook kunnen de kinderen heerlijk in het bos hutten bouwen.

Het Drents Friese Wold

Het is gelegen aan het Nationaal Park Drents Friese Wold, met 265.000 hectare het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Je vindt hier allerlei fiets,- wandel- en ruiterpaden en ook zijn er picknickplaatsen en speelweiden verspreid over het park. Kortom, een prachtig locatie!

Algemeen

  • Gratis wifi
  • Geopend van 1 april t/m 1 oktober
  • Ruimte voor 12 paarden en huisdieren zijn welkom

Naam

Camping & B&B De Twee Provinciën in Elsloo

Locatie

De Monden 3
8424 SP Elsloo

Contact

Bezoek