Camping De Wilhelminahoeve Elsloo
Camping De Wilhelminahoeve Elsloo

Gemoedelijke camping in Elsloo

In Elsloo vind je camping De Wilhelminahoeve. Een fijne plek met een gemoedelijke sfeer. Zowel jong en oud heeft hier hoe dan ook een fijne tijd. Iedereen gaat met fijne herinneringen naar huis.

Camping Wilhelminahoeve bestaat al 30 jaar. Het is een prettige camping die de afgelopen jaren naar wens van de gasten steeds gemoderniseerd is. Het sanitair gebouw op deze camping is goed onderhouden en verwarmd. Er is een aparte gelegenheid met wasmachines en drogers om je kleren te wassen. Ook heb je hier een goede, gratis wifiverbindng.

Een hapje eten

Wil je een hapje eten? Dan kan je terecht bij Eethuis Aeakingerzand, gelegen op de camping. Hier kan je een lekker patatje, een snack of belegde broodjes bestellen. Je kunt het afhalen en meenemen of van het uitzicht genieten op de ‘Kale Duinen’. De kids vermaken zich hier wel, want je hier vind je een springkussen en schommels. Als je liever ergens anders uiteten gaat, zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt.

Elsloo

Elsloo is een rustig, groen dorp. Het ligt op een mooie locatie, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Daarnaast zijn er ook kleinere natuurgebieden in de buurt, zoals het Fochteloërveen of de Schaopedobbe. De omgeving is perfect voor fietsers, wandelaars en voor iedereen die van een dagje uit houdt.

Algemeen

•    Gratis wifi verbinding
•    Lekker eten bij het eethuis
•    Gelegen in het rustige dorp Elsloo

Naam

Camping De Wilhelminahoeve Elsloo

Locatie

Canada 3
8424 SR Elsloo

Contact

Bezoek