De Jongens van Outdoor zakelijk
De Jongens van Outdoor zakelijk

Zoek je een een actief zakelijk uitje in de omgeving van Appelscha? Neem dan een kijkje in het aanbod van De Jongens van Outdoor. Hier zit gegarandeerd iets tussen wat past bij jouw wensen! Je kan hier vergaderen en zij verzorgen diverse buitensportactiviteiten die je goed kunt combineren met een zakelijke bijeenkomst.

Vergaderen

De Jongens van Outdoor kunnen 10 personen ontvangen voor vergaderingen. Ben je met meer personen? Geen probleem, want ze werken graag samen met collega-ondernemers in de nabije omgeving. In overleg is veel mogelijk.

Activiteiten

Zoek je, anders dan een vergadering, een sportieve activiteit met een zakelijk karakter? Dan kan je hier terecht met 500 tot 750 personen. Er zijn hiervoor verschillende locaties beschikbaar in en rondom Appelscha. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De Mannen van Buiten

Voor de zakelijke markt zijn ook De Mannen van Buiten geschikt. Coaching van en voor teams. Hun motto: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Het is een veranderbureau waarbij de deelnemer(s) zélf verantwoordelijk zijn. Zij reiken alleen aan. Ongezouten, recht door zee. Eerlijk en respectvol. De naam zegt het al: de trajecten vinden buiten plaats, in de frisse lucht.

Het hele jaar door

Niet alleen wanneer de zon vaak schijnt, maar ook in het naseizoen is er ruimte voor diverse programma’s. Daarnaast is het outdoor café het hele jaar geopend voor een lekker hapje en drankje. De Jongens van Outdoor grenzen aan het Drents-Friese Wold, de perfecte plek om in het najaar van een stevige wandeling te genieten.

Algemeen

  • Vergaderen & outdoor activiteiten
  • Outdoor activiteiten tot 750 personen
  • Meerdere locaties in en rondom Appelscha
  • Het hele jaar beschikbaar

Naam

De Jongens van Outdoor zakelijk

Locatie

Boerestreek 8
8426 BP Appelscha

Contact

Bezoek