De Koeien van Sinnige
De Koeien van Sinnige

Bij De Koeien van Sinnige vergader je op een boerderij, midden in de natuur, in een unieke accommodatie: een skybox. Een rustig plek, in een prachtig omgeving, midden in het échte boerenleven. Dat is eens iets anders dan anders!

Faciliteiten

Deze vergaderlocatie heeft een inspirerend uitzicht over de sterspelers van deze locatie: de koeien. Er zijn allerlei faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zoals een 65 inch Smart-tv monitor met draadloze chromecast. Hiermee kan je het scherm gemakkelijk koppelen aan laptops, tablets en telefoons. Ook kan je gratis gebruik maken van wifi en er is een flipover beschikbaar. Parkeren is gratis en je kunt onbeperkt gebruik maken van koffie en thee.

Eten en bewegen

Wil je genieten van een of meerdere maaltijden? Geen probleem. Bij de vergaderingen kan je een ontbijt, lunch of diner bijboeken. Ook wordt er een lunch- en een dinerbuffet aangeboden met heerlijke gerechten. En heb je even genoeg gegeten of is het tijd voor een frisse blik? Dan loop je zo de bossen in voor een ommetje. Wens je meer actie? Dan is het mogelijk om een activiteit van De Jongens van Outdoor te boeken.

Blije koeien

Het melkveebedrijf van de familie Sinnige ligt op een mooie locatie, aan de rand van het Drents-Friese Wold. De koeien zijn ‘s zomers vrij om de wei in te gaan voor vers gras en kunnen zelf kiezen wanneer ze gemolken worden.

Algemeen

  • Een unieke ervaring: vergaderen bij de boer
  • U loopt zo de bossen in
  • Veel vergader-faciliteiten beschikbaar

Naam

De Koeien van Sinnige

Locatie

De Bult 6
8426 SK Appelscha

Contact

Bezoek