Easterwood Hondvriendelijke Vakantiewoningen
Easterwood Hondvriendelijke Vakantiewoningen

Je leukste hondenvakantie begint bij Easterwood Hondvriendelijke Vakantiewoningen. Of je nu komt met één of veel meer honden, wij hebben altijd een passende accommodatie. Inmiddels hebben we ruim 10.000 honden en hun baasjes mogen verwelkomen. Dus twijfel niet. Het gastenboek van Easterwood staat boordevol lovende reacties van honderden hondenliefhebbers die u zijn voorgegaan. Op Zoover belonen de gastenEasterwood Hondvriedelijke vaklanties met een 9,4!

Vanaf 2021 verhuurt Easterwood acht vakantiewoningen in eigen beheer. Verspreid over drie verschillende locaties in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit grote en zeer gevarieerde bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Vanuit al onze accommodaties loop je direct een van de vele losloopgebieden in. Alle tuinen van onze huisjes zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor vers voer zijn aanwezig.

Centraal gelegen ten opzichte van onze vakantiewoningen, hebben we voor al onze hondengasten een spannende behendigheidsbaan neergezet, met daarnaast een heerlijke zwemvijver en een speelveld. Uiteraard allemaal omheind. Zelfs een hondenwasplaats ontbreekt niet.

  • Keuze uit 8 verschillende vakantiewoningen
  • Hondvriendelijk ingericht
  • Direct in de natuur

Naam

Easterwood Hondvriendelijke Vakantiewoningen

Locatie

Laagduurswoude 17
8423 VN Makkinga

Contact

Bezoek