Family Appelscha
Family Appelscha

Genieten op een prachtige locatie

Samen genieten, van heerlijke gerechten op ieder moment van de dag. Op een prachtige locatie, in de natuur én aan de Boerestreek in het dorp vind je Family Appelscha. Hier kan je op ieder moment van de dag genieten van de lekkerste Family gerechten. Uitrusten met een kopje koffie, lekkere lunch of heerlijke maaltijd na een mooie fietstocht of prachtige wandeling in het Drents-Friese Wold? Bij Family Appelscha is het mogelijk!

De lekkerste aftrap voor jouw activiteiten

Een ieders favoriet zijn de hamburgers en ons huisgemaakte stoofvlees. Altijd geserveerd met verse frites. Door onze ideale ligging vlakbij prachtige wandelroutes ben je uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een kopje koffie met wat lekkers, vervolgens rijd je zo het natuurpark Drents-Friese Wold in. Vanaf het voorjaar is ons zonnige terras dan ook goed gevuld en geniet je hier o.a. van verdraaid lekkere ijsjes. De lekkerste aftrap bij activiteiten als het klimbos, een mountainbike clinic of een potje golf. Appelscha heeft het allemaal!

Gastvrijheid, gemak en klantgerichtheid

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nu bij ons afhaalt of een hapje eet in ons sfeervolle eethuis, bij Family ben je altijd welkom. Gastvrijheid, gemak en klantgerichtheid staan bij ons voorop.
Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht met onze speciale kidsmenu’s is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje, Family Appelscha is er tenslotte voor de hele familie.

Algemeen

  • Van koffie tot borrel en van lunch tot diner
  • Prachtige locatie, midden in het dorp én de natuur
  • Een kaart met een ruim aanbod (huisgemaakte) specialiteiten

 

Naam

Family Appelscha

Locatie

Boerestreek 21
8426 BN Appelscha

Contact

www.appelscha.family.nl
Appelscha@family.nl

Bezoek