Fietsenwinkel in Oosterwolde

Huur een fiets bij één van de fietsenwinkels of fietsverhuurlocaties

Fietsenwinkel Oosterwolde

Fietsenwinkel Oosterwolde | Zoek niet langer verder naar een fietsenwinkel in Oosterwolde. Er zitten twee fietsenwinkels in het Friese dorp! Wanneer je op fietsvakantie bent in Friesland kan het voorkomen dat je iets vergeten bent of dat er een reparatie plaats moet vinden aan je fiets. Het is dan erg fijn dat er twee fietsenzaken in de buurt zijn!

Fietsroutes in de omgeving Appelscha en Oosterwolde

In de buurt van Oosterwolde vind je een hele hoop mooie fietsroutes. Natuurlijk zit je in Oosterwolde in de buurt van een aantal mooie gebieden! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Fochtelooerveen en het Drents Friese Wold. Ook is Oosterwolde een perfecte plek om na of tijdens het fietsen even op een terrasje bij te komen en na te genieten van de mooie omgeving die Friesland te bieden heeft. Ben je op zoek naar een leuke fietsroute? Klik dan op onderstaande link en zoek er eentje uit!

Fietsroutes in de buurt van Oosterwolde (fietsnetwerk.nl)

Fietsenwinkel Oosterwolde: De Jong Tweewielers

Aan Het Oost 26, 8431 LJ zit fietsenwinkel De Jong Tweewielers. De reviews op Google zijn bijzonder goed. Voor reparaties aan de fiets gaat men naar de Jong Tweewielers.

“De Jong Tweewielers is een servicegericht en gespecialiseerd bedrijf in E-bikes opgericht in 2004. Wanneer u een nieuwe of gebruikte E-bike of fiets zoekt,  kunt u prima bij ons terecht. Wij zijn leverancier van toonaangevende merken als Trek, Victoria, Sparta, Merida en Burgers. In de service gerichte open werkplaats worden reparaties en onderhoud aan uw fiets snel en vakkundig uitgevoerd. Kleine reparaties worden indien mogelijk direct aangepakt en voor grotere reparaties kunt u kosteloos een vervangende fiets van ons gebruiken. Bosch, Shimano, Steps, Bionx, Ion en E-motion zijn de merken waar we mee samenwerken.” www.dejongtweewielers.nl

Fietsenwinkel Oosterwolde: André de Vries Fietsen

Aan de Brinkstraat 4, 8431 LC zit André de Vries Fietsen.

“In onze winkel vindt u fietsen van gerenommeerde merken als Batavus, RIH, Giant, Sparta, Gazelle, Koga en Loeki. Of u nu zoekt naar een traditionele of elektrische fiets, bij André de fietsspecialist krijgt u altijd deskundig advies. Ook voor de allerkleinsten bent u op het juiste adres.”
André de Vries Fietsen in Oosterwolde

Fietsenwinkel Oosterwolde