Fietsservice Kramer fietsverhuur in Appelscha
Fietsservice Kramer fietsverhuur in Appelscha

Aan de Boerestreek, middenin het toeristische centrum van Appelscha vindt u onze winkel Kramer Fietsservice Appelscha. Vanuit de ruime winkel verkopen wij al jarenlang fietsen van hoge kwaliteit aan onze klanten. Een goed advies is voor ons het belangrijkste startpunt. Met de juiste fiets is uw fietsplezier gegarandeerd. Naast de verkoop, verhuren wij daarom tevens fietsen vanuit onze winkel en bieden wij verschillende mountainbike clinics aan. Het centrum van Appelscha is een perfect beginpunt voor een fietstocht door schitterende natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold.

Kwaliteitsfiets huren in Appelscha

Bike Totaal Kramer in Appelscha ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een uitstekende plek om te beginnen aan een fietstocht door dit bijzondere natuurgebied! Ben je op vakantie en wil je de buurt te fiets verkennen? Een huurfiets regel je eenvoudig bij Kramer. Daarnaast voorzien wij je graag van prachtige routes die je kunt afleggen.

Fietsplezier begint met een goed advies en natuurlijk een kwaliteitsfiets. Daarom selecteren wij altijd een fiets die goed bij je past. De keuze is groot: elektrische fietsen, mountainbikes, aanhang fietsen, tandems, bakfietsen en diverse soorten aanhangers. Tevens verhuren wij steps, kickbikes en fatbikes. Er is voor ieder wat wils! Lees meer op de website naar de mogelijkheden

MTB clinics

Een MTB clinic geeft je de mogelijkheid de sport mountainbiken te ontdekken. Ben je sportief aangelegd en zie je een uitdaging wel zitten? Bij Kramer leer je de mountainbikesport kennen in een geweldige omgeving! Met de bossen van het Drents-Friese Wold voor de deur hebben wij namelijk een perfect outdoorgebied tot onze beschikking om te fietsen. Wij leren je hier tijdens de mountainbikeclinic alle ins en outs op het gebied van mountainbiken. Bij Kramer vind je ook alle info over de nieuwste elektrische Mountainbikes.

Fietstransferium

Het Fietstransferium Appelscha is onderdeel van Bike Totaal Kramer. Het is de ideale startlocatie voor een heerlijke dag fietsen in het prachtige Drents-Friese Wold en Drenthe! Het Fietstransferium is de plek waar je jouw ideale fiets huurt, om vervolgens in korte tijd midden in de Drentse natuur en het Drents-Friese Wold te zijn. Het Fietstransferium is de ideale uitvalsbasis voor een onbezorgde fietsdag. Waar je ook je banden op kunt pompen, de accu oplaadt of even bijkomt met wat lekkers.

Algemeen

  • Keuze uit vele soorten (elektrische) fietsen
  • Fietstransferium met alle faciliteiten
  • MTB-clinics in het Drents-Friese Wold

Naam

Fietsservice Kramer fietsverhuur in Appelscha

Locatie

Boerestreek 12
8426 BP Appelscha

Contact

Fiets huren