Golf Appelscha

Golf Appelscha | Bij Appelscha is de mogelijkheid om lekker te golfen! Aan de rand van het natuurgebied Drents-Friese Wold vind je een prachtige golfbaan. Daarnaast kun je met het hele gezin vermaken op de ruime midgetgolfbaan bij de Bosberg.

Golfbaan Appelscha

Golfpark De Hildenberg ligt aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold, op Buitenplaats de Hildenberg. De golfbaan kent aantrekkelijke hoogteverschillen, uitdagende waterpartijen, bunkers en duinachtige zandverstuivingen. Een verrassing voor menig bezoekende golfer!

Inmiddels is de baan, door uitbreiding en renovatie, uitgegroeid tot een volwaardige 9-holes wedstrijdbaan. Golfbaanarchitect Alan Rijks heeft met de uitbreiding een goede aansluiting gecreëerd op de natuurlijke omgeving en de bestaande baan. De golfbaan beschikt over uitstekende oefenfaciliteiten. Waaronder een ruime, overdekte driving range, diverse chip- en putgebieden en 3 serieuze oefenholes. Voor zowel de beginnende als de ervaren golfer biedt Golfpark De Hildenberg een fraaie uitdaging voor golf Appelscha!

Restaurant bij golf Appelscha

Na het golfen in Appelscha even lekker tot rust komen en genieten? Bij de golfbaan zit ook het restaurant van de Hildenberg. Brasserie de Hildenberg is een gezellig grand café met een ongedwongen sfeer. Vanuit de prachtige serre kijkt u uit over de golfbaan van Appelscha. De brasserie is zowel individueel per tafel als ook voor grote groepen geschikt. Bij Brasserie de Hildenberg bieden ze gezelligheid en goed eten; kom langs en ontdek het zelf! Op het terras van het restaurant is het in de zon heerlijk vertoeven, met een drankje en een (borrelhapje) of voor lunch en diner.

Midgetgolf Appelscha

Bij Appelscha vind je ook een groot midgetgolfpark waar je met de hele familie heen kunt. Daag je familie uit en versla ze op de ruime midgetgolfbaan. Na de overwinning kun je genieten van een drankje op het aangrenzende terras. Meer informatie vind je op Midgetgolfpark Friesland in Appelscha.

midgetgolfpark friesland bij Appelscha minigolfen in de vakantie
golfens op de Hildenberg Appelscha