Golfbaan Appelscha

Ontdek het actieve Appelscha

Golfbaan Appelscha

Ben je op zoek naar een actief uitje tijdens de vakantie? Dan is Golfpark de Hilderberg een uitstekende plek om naar toe te gaan. Deze golfbaan is gelegen op het terrein van Buitenplaats de Hildenberg en bestaat uit 9 holes. De baan is geschikt voor de beginnende golfer, maar ook zeker voor de gevorderde speler. De baan heeft uitdagende waterpartijen en bunkers, grote hoogteverschillen en duinachtige zandverstuivingen. Kijk hier voor meer informatie over de golfbaan.

Faciliteiten golfbaan

Bij de Hildenberg kun je gebruik maken van de zeer uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo is er een driving range aanwezig op het park. Hier wordt volop les gegeven door PGA professionals. Daarnaast is er een ruim opgezette putting green en een chipping green aanwezig. Naast de golfbaan is er een 9 holes pitch en put baan, waarvoor geen ervaring vereist is. 

Ontdek Golfbaan Appelscha

Ben je geen golfer? Dan kun je ook zeker bij golfpark Hildenberg terecht. Zo zijn er een aantal leuke arrangementen en activiteiten waar je geen golfbewijs voor nodig hebt. Neem geschikte (sport)schoenen mee en heb een leuke en gezellige dag. Ga bijvoorbeeld een balletje afslaan op de driving range en aansluitend een rondje op de 9 holes pitch en put baan. Het materiaal zit bij de prijs in. Wanneer je alleen van de driving range gebruik wilt maken, kun je ook materiaal huren. 

Kom langs

Ben je tijdens een dagje golfen toe aan een lekker hapje en drankje? Dat kan bij het Grand Café de Hildenberg. Kom lekker ontspannen in de serre of in het zonnetje op het terras. Geniet van een drankje en goed eten met uitzicht op de golfbaan. Kom langs en geniet!

Golfen op de Hildenberg bij Golfpark Appelscha
golfens op de Hildenberg Appelscha