Golfbaan Appelscha

Ontdek het actieve Appelscha

Golfbaan Appelscha

Ben je op zoek naar een actief uitje tijdens de vakantie? Dan is de golfbaan Appelscha een uitstekende plek om naar toe te gaan. Deze golfbaan is gelegen op het terrein van Buitenplaats de Hildenberg en bestaat uit 9 holes. De baan is geschikt voor de beginnende golfer, maar ook zeker voor de gevorderde speler. De baan heeft uitdagende waterpartijen en bunkers, grote hoogteverschillen en duinachtige zandverstuivingen. Kijk hier voor meer informatie over de golfbaan.

Faciliteiten golfbaan

Bij de Hildenberg kun je gebruik maken van de zeer uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo is er een driving range aanwezig op het park. Hier wordt volop les gegeven door 2 PGA professionals. Daarnaast zijn er ruim opgezette putting greens aanwezig, een drietal Par 3 oefenholes en een chipping green. Dus voor iedereen wat wils.

Ontdek Golfbaan Appelscha

Ben je geen golfer? Dan kun je ook zeker bij golfpark Hildenberg terecht. Zo zijn er een aantal leuke arrangementen en activiteiten waar je geen golfbewijs voor nodig hebt. Neem geschikte (sport)schoenen mee en heb een leuke en gezellige dag. Ga bijvoorbeeld een balletje afslaan op de driving range. Hier kan iedereen gebruik van maken. Je kunt golfclubs lenen bij de receptie, aanschaffen is dus niet nodig. Ook zijn er onze putting en chipping greens. Hier is het doel om de bal in de hole te krijgen met zo min mogelijk slagen. Ten slotte kun je kiezen voor de Par 3 (oefenbaan). Hier kun je echt proberen hoe het is om te golfen en de opgedane ervaring toepassen. Kom langs en ontdek het zelf.

Kom langs

Ben je tijdens een dagje golfen toe aan een lekker hapje en drankje? Dat kan bij het Grand Café de Hildenberg. Kom lekker ontspannen in de serre of in het zonnetje op het terras. Geniet van een drankje en goed eten met uitzicht op de golfbaan. Kom langs en geniet!

Golfen op de Hildenberg bij Golfpark Appelscha
golfens op de Hildenberg Appelscha