Groepsaccommodatie BarGezellig in Appelscha
Groepsaccommodatie BarGezellig in Appelscha

Genieten in Appelscha

In het mooie Appelscha, met maar liefst twee Nationale Parken in de omgeving, ligt groepsaccommodatie BarGezellig. Hier kan je terecht met een klein of groot gezelschap. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd. Jouw verblijf wordt hoe dan ook heel aangenaam.

BarGezellig

De groepsaccommodatie is te huur inclusief de unieke ruimte, genaamd ‘BarGezellig’. Hier vind je een compleet uitgeruste keuken waar je lekker met elkaar kunt koken en tafelen. Daarnaast is er een bar, een indoor midgetgolfbaan, een pooltafel, een televisie en een indoor barbecue. Er is genoeg gratis parkeerruimte beschikbaar.

Gerenoveerde kamers

Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet en de kamers zijn onlangs gerenoveerd. Er staan luxe boxspringbedden met fijne matrassen. Ook is er een kamer voor mindervaliden of ouderen. In deze kamer staan veiligheid en comfort voorop. De kamer ligt op de begane grond.

Geniet op het terras

Via openslaande deuren kom je terecht op een heerlijk terras, gelegen op het zuiden achter de accommodatie. Op aanvraag kan je gebruik maken van catering en/of een buffet.

Algemeen

•    Geschikt voor mindervaliden
•    Kamers met eigen badkamer en toilet
•    Geschikt voor klein of groot gezelschap

Naam

Groepsaccommodatie BarGezellig in Appelscha

Locatie

Vaart Zuidzijde 95
8426 AJ Appelscha

Contact

Bezoek