Groepsaccommodatie Bolle Buik, Borrel en Bed
Groepsaccommodatie Bolle Buik, Borrel en Bed

Zoek je een overnachtingsplek voor een grote groep mensen met een restaurant en eetcafé? Dan zit je bij groeps-accommodatie Bolle Buik, Borrel en Bed op de perfecte plek. De locatie ligt aan het bos, bij restaurant en eetcafé De Bosberg. Hier biedt de combinatie van natuur, rust, lekker eten en gezelligheid een topverblijf.

Overnachtingsmogelijkheden bij De Bosberg

De groepsaccommodatie is geschikt voor 24 personen. De accommodatie heeft twee grote woonkamers, een grote ruimte met gezellige bar. Er zijn zeven slaapkamers, twee bedstedes en maar liefst vijf badkamers en gescheiden sanitair beschikbaar. Ook kan je er heerlijk relaxen in de wellness met jacuzzi & sauna. Tevens zijn er een zes en vierpersoons appartementen beschikbaar, deze ruimtes zijn koppelbaar. Zo biedt De Bosberg ruimte voor 12 en een 8 personen.

Lekker eten en drinken

Het is alle seizoenen genieten bij restaurant en eetcafé De Bosberg. In de lente zie je vanuit het restaurant het bos weer fris groen worden. Wellicht is het al mogelijk om het frisse groen te ruiken als je en drankje nuttigt op het terras. In de zomer is het genieten van alle vogelgeluiden op het terras met bijvoorbeeld een verfrissend drankje. En in de winter zit je heerlijk warm met een hete chocolademelk en natuurlijk de eigengemaakte appeltaart van Gea bij een knapperend haardvuur.

Even bijkomen na een wandeling of fietstocht

Restaurant en eetcafé De Bosberg ligt aan in het bos, maar aan de doorgaande weg naar het centrum van Appelscha. Tegenover het restaurant is een grote parkeerplaats, waar vele mensen hun auto parkeren en beginnen aan een heerlijk wandel- of fietstocht. Na de tocht is het even heerlijk bijkomen met een drankje bij restaurant en eetcafé De Bosberg. Maar ook na klim in de uitkijktoren kun je goed genieten op het terras of in het restaurant.

Kinderplezier

Op het terras is een mooie omheinde speeltuin, gegarandeerd plezier voor de kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen, genieten de ouders aan het aangrenzende terras van hun hapje of drankje.

Naam

Groepsaccommodatie Bolle Buik, Borrel en Bed

Locatie

De Bosberg 3
8426 GJ Appelscha

Contact

Tel: 0516 – 431 273
info@debosberg.nl
www.debosberg.nl

Bezoek