Groepsaccommodatie Nijsingh in Appelscha
Groepsaccommodatie Nijsingh in Appelscha

Op de grens van Groningen in Drenthe

Zoek je een groepsaccommodatie of een kampeerboerderij op de grens van Friesland en Drenthe? Dan is Nijsingh in Appelscha perfect. Deze plek is ideaal voor schoolkampen, familieweekenden en andere groepen op basis van volledige zelfverzorging.

Moderne kampeerboerderij

In deze groepsaccommodatie kan je met ca. 100 mensen terecht. Het heeft een moderne uitstraling en tegelijkertijd vind je nog veel aspecten van de oude boerderij terug. Dit zorgt weer voor veel gezelligheid. Een ideale combinatie van modern en gemoedelijk dus!

Volop ruimte voor activiteiten

Vanaf het erf van de boerderij is het maar een klein stukje richting het bos. Je zit er zo midden in! Ook leuk: in de omliggende bossen is alle ruimte voor creatieve en sportieve activiteiten dus je verveelt je nooit. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Voorzieningen

Er is een ruime recreatiezaal, een eetzaal waar je gezellig met z’n allen kunt eten, een voetbalveld, een volleybalveld, speeltuintje en een kabelbaan. Ook is er een ruime keuken waar je zelf voor al je maaltijden kunt zorgen. Het sanitair is goed verzorgd. Goed om te weten, de boerderij wordt aan één groep tegelijk verhuurd.

Algemeen

  • Voor grote groepen, tot ca. 100 personen
  • Nabij het Drents-Friese Wold
  • Gratis wifi

Naam

Groepsaccommodatie Nijsingh in Appelscha

Locatie

Tilgrupsweg 5
8426 SN Appelscha

Contact

Zoek en Boek