Groepsaccommodatie Reidtek in Appelscha
Groepsaccommodatie Reidtek in Appelscha

Gezellige groepsaccommodatie in Appelscha

Groepsaccommodatie ‘t Reidtèk is geschikt voor grote en voor kleine groepen tot 50 personen. Geniet met elkaar van de omgeving van het Drents-Friese Wold en alles wat Appelscha en omgeving te bieden heeft.

Gerenoveerde accommodatie

Deze groepsaccommodatie is geheel gerenoveerd en beschikt over een professionele keuken met vaatwasser en nieuw sanitair met familie douche. Het sanitair is zeer goed verzorgd. Ook is er een woonkamer met televisie waar jullie lekker kunnen ontspannen. Linnenpakketten zijn te huur en ook kussens en dekbedden zijn aanwezig.

Genieten op het terras

Op het eigen terras kun je al bij de eerste zonnestraaltjes heerlijk genieten van de vele zingende vogels die zich in het Drents-Friese Wold bevinden en heb je gelijk zicht op de grote nieuwe speeltuin, waar voor de kinderen uren lang speelplezier is.

Voor groepen

’T Reidtèk is de ideale overnachtingsplek voor een schoolkamp of schoolreisje, een trip met jouw sportclub of jeugdclub, een uitje met een vereniging of vrienden- en familiedagen. In het bos kan je speurtochten, wandeltochten en bosspellen doen, zowel overdag als ook na zonsondergang. Extra spannend! En eigenlijk mag een spooktocht of nachtwandeling niet ontbreken.

Algemeen

  • Sportveld
  • Gratis Wifi
  • Nabij het Drents-Friese Wold

Naam

Groepsaccommodatie Reidtek in Appelscha

Locatie

Oude Willem 3
8426 SM Appelscha

Contact

bezoek