Herberg Het Volle Leven in Appelscha
Herberg Het Volle Leven in Appelscha

Overnachten in de natuur

Net buiten Appelscha, aan de rand van het Drents-Friese Wold vind je Herberg het Volle leven. Een prachtige plek voor mensen die van rust en natuur houden. Gastvrijheid staat centraal. Je kunt hier op verschillende manieren overnachten en lekker eten in het restaurant. In de keuken wordt elke dag een vers, vegetarisch en biologisch menu bereid. Ook de niet-vegetariërs worden hier verrast!

Overnachten

Deze herberg is een plek waar je je thuis voelt. Het is een fantastische uitvalsbasis voor het verkennen van het nationaal park en alles daar omheen. De herberg heeft acht kamers en er is ruimte voor 20 gasten. Er is een kleinschalig pension met 6 tweepersoonskamers, 2 suites en een kampeerkeet. Je kunt kiezen uit kamers met of zonder een eigen badkamer. Alle kamers zijn eenvoudig, maar gezellig ingericht. De suites hebben een eigen zitkamer, slaapkamer en toegang tot de tuin. ’s Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd.

Lekker eten: Ecologisch & duurzaamheid voorop

De herberg kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht, bourgondisch vegetarisch eten in het midden van de natuur. De eigenaar en kok Yt van der Ploeg maakt elke dag een heerlijk menu voor de gasten. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de eigen moestuin. Het motto: ‘Uit de tuin op het bord’. We werken niet met een vast menu, maar juist met een dagvers aanbod, een driegangen-menu dat altijd weer een verrassing is. Voor niet slapende gasten is het ook mogelijk hier te komen eten. Reserveren is noodzakelijk, het liefst een dag van te voren.

Huur een ruimte en trouwlocatie

De herberg is een officiële trouwlocatie. Ook voor trainingen en cursussen zijn twee speciale ruimtes beschikbaar. Meerdaagse trainingen of dagverhuur is mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld een lunch, diner en/of overnachting.

Algemeen

  • Pension, suites en kampeerkeet
  • Vegetarische keuken
  • Ook geschikt als trouwlocatie

Naam

Herberg Het Volle Leven in Appelscha

Locatie

Oude Willem 5
8426 SM Appelscha

Contact

Reserveren