Het Bruin Café in Oosterwolde
Het Bruin Café in Oosterwolde

Eten, drinken en meer

In Oosterwolde vind je Het Bruin Café. De ideale plek voor een hapje of een drankje, een kopje koffie of een borrel. Heb je gefietst door de mooie omgeving en ben je toe aan een pauze? Ben je eropuit geweest met de kinderen? Geen zin om zelf te koken? Dan kan je hier terecht.

Neem plaats!

Het café heeft een aantal tafels, een terras en daarnaast is er een lounge bar waar je lekker kunt vertoeven. Ook staat er een fijne loungebank bij een haardkachel. Aan de stamtafel kan je plaats nemen voor een goed gesprek of om een krantje te lezen.

Tijd voor een spelletje

Wil je met je vrienden of familie een spelletje doen? Dat kan! Je kunt hier biljarten, een potje 30 Seconds spelen of een ouderwets bordspel uit de kast pakken. Lekker even tijd voor elkaar.

Goed eten, goed vlees

De menukaart van het Bruin Café is gevarieerd. Denk aan super malse spareribs, een goede schnitzel of ossenhaas in pittige jus. Maar ook een super saté met satésaus gemaakt op Molukse wijze of een vegetarisch gerecht. Alle vleesproducten worden vers gehaald bij een nabij gelegen slager.

Algemeen

  • Voor een hapje en een drankje
  • Geopend van donderdag t/m zondag
  • Terras aanwezig

Naam

Het Bruin Café in Oosterwolde

Locatie

Stationsstraat 5
8431 ET Oosterwolde

Contact

Tel: 0516 – 85 88 72
www.hetbruincafe.nl

Bezoek