Hotel de Vrije Vogel in Elsloo
Hotel de Vrije Vogel in Elsloo

Welkom bij B&B Hotel en Vakantiehuizen van De Vrije Vogel

 

Het B&B-Hotel

Op de grens van Friesland en Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt het dorpje Elsloo. Even buiten het dorp ligt het B&B-Hotel De Vrije Vogel. Het is geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn geen buren. Van alle kanten heb je dus vrije uitkijk op velden en bossen.

B&B-Hotel

Geniet van mooie, nette hotelkamers tegen scherpe prijzen. Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis om heel Noord-Nederland te verkennen. Van Nationaal Park tot de verschillende knusse steden en dorpen. Het toeristische Appelscha ligt zo goed als om de hoek met de uitnodigende terrassen. Vlakbij staat de 60 meter hoge uitkijktoren. Hoog genoeg om Groningen, Leeuwarden en Zwolle te kunnen zien.

De 8 hotelkamers zijn voorzien van douche, toilet en flat screen tv. Elke kamer is een comfortabele plek voor een goede nachtrust. En last-but-not-least: alle 2-persoonkamers hebben een fantastisch uitzicht! In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. U kunt, bij mooi weer, op het terras ontbijten. Tussen 8:00 uur en 10:00 uur is het buffet geopend. Het ontbijt bestaat o.a. uit: vers brood, melk, jus d’orange, een gekookt eitje, verschillende zoet beleg, kaas en vleeswaren, vers fruit, yoghurt en natuurlijk koffie of thee met Fries suikerbrood.

Vakantiehuizen

Er zijn op ons terrein twee vakantiehuizen. Beide huizen hebben 10 slaapkamers, een zaal, een keuken en eigen terras. U zult geen last van elkaar hebben. Heeft u meer kamers nodig? U kunt de twee huizen koppelen of een aantal hotelkamers erbij boeken. Alle huizen en kamers zijn in hetzelfde gebouw

Rolstoel aangepast

Alle kamers en vakantiehuizen zijn aangepast voor gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Standaard staat er een boxspring of hotelbed voor u klaar. Desgewenst hebben wij voor u een verstelbaar-zorgbed of seniorbed op hoogte. De badkamer heeft beugels bij het toilet en een stoeltje bij de douche. De wastafel is onder berijdbaar. Verder heeft De Vrije Vogel een steunpunt van een hulpmiddelenverhuurder, zodat verschillende hulpmiddelen standaard aanwezig zijn.

Fietsen en verhuur

In de overdekte fietsenstalling kunt uw eigen fiets veilig stallen en ook u elektrische fiets opladen. Via de receptie kunt u fietsen huren (wel reserveren).

Naam

Hotel de Vrije Vogel in Elsloo

Locatie

Kloosterweg 3
8424 SH Elsloo

Contact

Bekijk site