Hotel de Vrije Vogel in Elsloo
Hotel de Vrije Vogel in Elsloo

‘Gewoon’ op vakantie met een beperking

Het hotel heeft een ideale ligging. Je hebt geen buren, waardoor je vrij uitkijkt op de velden en de bossen. ’s Ochtends kan je lekker genieten van een ontbijt, als je dat wilt wordt het ontbijt op je kamer geserveerd. Bij mooi weer kan je genieten op je eigen terras. De kamers zijn netjes én scherp geprijsd. Alle kamers zijn voorzien van een douche, toilet en flat screen tv. En last-but-not-least: Alle 2-persoonkamers hebben een fantastisch uitzicht!

Hotel

Aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, in Elsloo vlakbij Appelscha, vind je De Vrije Vogel. Het bijzondere aan deze accommodatie is dat het geheel toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn twee zelfstandige vakantiehuizen en een hotel met zwembad.

Sfeer en comfort

De gasten van de Vrije Vogel kunnen over het algemeen niet zomaar op vakantie. Ze hebben een aangepaste accommodatie nodig. Het is De Vrije Vogel gelukt om een passend verblijf te bieden, met veel sfeer en comfort. Het doel? Een zo gewoon mogelijke vakantie bezorgen voor mensen met een beperking. Er is van alles te doen in de omgeving en er is een zwembad aanwezig.

Luxe accommodaties

Naast het hotel zijn er ook twee 5-sterren groepsaccommodaties, elk met een geheel eigen stijl. Het “Hof van Elsloo” is gevestigd in de oude deel, de sfeer is gemoedelijk en klassiek. Deze accommodatie heeft een recreatiezaal, aparte eetzaal en 10 slaapkamers.

De tweede accommodatie, “De Binnenplaets”, is modern van opzet en gevestigd in de nieuwe aanbouw. Buiten de ruime recreatiezaal gecombineerd met eetgedeelte zijn er 10 slaapkamers. Beide accommodaties zijn uitgebreid gefaciliteerd op het gebied van multimedia en ontspanning. De twee accommodaties zijn ook goed te combineren tot één geheel.

Algemeen

•    Geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking
•    Zwembad aanwezig
•    Twee- en éénpersoonskamers

Naam

Hotel de Vrije Vogel in Elsloo

Locatie

Kloosterweg 3
8424 SH Elsloo

Contact

Bekijk site