Hotel Lunia in Oldeberkoop
Hotel Lunia in Oldeberkoop

Geniet van rust, luxe en de natuur

In het Friese Oldeberkoop staat het mooie monumentale pand van Hotel-Restaurant Lunia. Of je hier bent voor een overnachting of voor een diner, bij Lunia kom je heerlijk tot rust dankzij de gezellige, kleinschalige setting, de prachtige binnentuin en de omgeving.

Het Hotel

Hotel Lunia bestaat uit 18 kamers waarvan 14 deluxe en 4 villakamers. De deluxe kamers kijken uit op de binnentuin en hebben daardoor een heerlijke rustige ligging. In deze binnentuin is het puur genieten door de rust en de fluitende vogeltjes. Het hotel biedt veel arrangementen aan. Hierdoor vind je naast een regulier verblijf misschien ook een arrangement die bij jouw wensen past. In het hotel geniet je van een heerlijk ontbijt.

Het Restaurant

Bij Restaurant Lunia kan je genieten van een heerlijk à la carte diner. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of geniet op het terras, als het Nederlandse weer het toelaat, natuurlijk. De gerechten op het menu wisselen vaak, waardoor de smaken bij de seizoenen passen. Tijdens het diner kan je ook genieten van de wijnen die zijn geselecteerd met een vinoloog. Naast het diner kan je hier ook terecht voor een gezellige High-Tea.

Algemeen

  • Gratis parkeren op privéterrein
  • Gratis Wifi
  • Monumentaal pand

Naam

Hotel Lunia in Oldeberkoop

Locatie

Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop

Contact

Tel: 0516-452555
info@lunia.nl
www.lunia.nl

boeken