Landleven Hotel Villa Nova in Zorgvlied
Landleven Hotel Villa Nova in Zorgvlied

Landleven Hotel Villa Nova in Zorgvlied

Landleven Hotel Villa Nova in Zorgvlied is een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In 1952 kochten Jan en Geertje Krans de villa waar ze een pension in begonnen. Daarvoor runden ze al jaren het café in Zorgvlied. Zoon Jan en schoondochter Jennie werden eigenaar eind jaren ’80. Inmiddels heeft kleindochter Renate het hotel in 2017 overgenomen.

Hotel met sfeervol restaurant

Na een renovatie beschikt Landleven Hotel Villa Nova over 29 kamers, onderverdeeld in verschillende kamertypes. Met onder andere comfortabele boxspringbedden, gratis wifi, televisie, eigen douche en toilet. Ook hebben we een sfeervol restaurant waar je geniet van een lekker ontbijt, lunch of diner.

Met je paard op vakantie

Bijzonder aan Landleven Hotel Villa Nova is het paardenhotel naast de Villa. Gasten nemen hun eigen paarden mee voor mooie ritten door het Drents-Friese Wold. Het hotel beschikt over 20 ruime boxen, een eigen parkeerterrein, overdekte koetsenstalling, wasplaatsen en een paardenweide.

Prachtige omgeving

Landleven hotel Villa Nova ligt in het kleine pittoreske dorpje Zorgvlied, op de grens van Drenthe en Friesland. Rustig gelegen tegenover een mooi kerkje en het voormalige landbouwinstituut van de Maatschappij van Weldadigheid. Voor wandelaars, fietsers, mtb’ers, ruiters en menners liggen er mooie routes in het Drents-Friese Wold. Diverse routes met de Maatschappij van Weldadigheid komen door Zorgvlied. Om dit allemaal te ontdekken gaat in één dag niet lukken. Reden waarom we leuke arrangementen aanbieden voor meerdere dagen. Geheel verzorgd met lunchpakket en diner of alleen een goed ontbijt. Aan u de keus.

 

Algemeen

  • Hotelkamers en sfeervol restaurant
  • Overnachten met je paard
  • Gelegen nabij Kolonie van Weldadigheid

Naam

Landleven Hotel Villa Nova in Zorgvlied

Locatie

Dorpsstraat 38
8437 PB Zorgvlied

Contact

Bekijk site