In Kannen en Kruiken in Oosterwolde
In Kannen en Kruiken in Oosterwolde

Genieten in een hippe lunchroom

Zoek je een plek om lekker te lunchen? Dan is In Kannen en Kruiken in Oosterwolde een goed idee. Bij de entree van het dorp, langs de N381, kan je terecht voor een heerlijk vers belegd broodje, een soepje of koffie met huisgemaakte taart. 

Lunchen of een kop koffie

De hippe lunchroom heeft een moderne, stoere uitstraling. Je kunt kiezen om neer te ploffen op een comfortabele fauteuil of schuif aan tafel voor een uitgebreide lunch. Een greep uit de lunchkaart: verse broodjes, zoals gezond zalm of kip-kerrie. Maar ook een 12-uurtje, Italiaans belegde flatbread of een mega burger voor de stevige trek. Alle producten zijn huisgemaakt en met verse ingrediënten bereid.

Je vindt de lunchroom niet midden in het centrum, maar aan de rand van Oosterwolde. Hier loopt ook een wandel- en fietsroute langs. Een ideale plek om even tot rust te komen.

Maatschappelijke bijdrage

Bij ‘In Kannen en Kruiken’ werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking. In de lunchroom worden zij opgeleid, zodat ze mee kunnen draaien in de samenleving en zich naar eigen wens kunnen ontwikkelen. Hierbij worden ze nauw begeleid door de eigenaren.

Algemeen

•    Lunchroom aan de rand van Oosterwolde
•    Hip, stoer en fris
•    Huisgemaakte gerechten met alleen verse producten

Naam

In Kannen en Kruiken in Oosterwolde

Locatie

Venekoterweg 52
8431 HH Oosterwolde

Contact

Bezoek