Joke’s Bed en Brochje in Donkerbroek
Joke’s Bed en Brochje in Donkerbroek

In Donkerbroek vind je B&B Joke. Een gezellige overnachtingslocatie waar je je gegarandeerd thuis voelt. Deze plek is uitstekend voor mensen die ervan houden om de omgeving te fiets of wandelend te verkennen. De natuur en de omgeving zijn hier prachtig!

De kamers

De B&B heeft twee gezellige kamers, beide geschikt voor twee personen. Zoek je een overnachtingsplek met vrienden, met twee kinderen of met familie bijvoorbeeld, dan is dit ideaal. Ook is er op beide kamers nog ruimte voor een extra bed. Een eigen douche en toilet zijn beschikbaar.

Voelt als thuis

In deze B&B voel je je helemaal thuis. ’S ochtends wordt het heerlijke ontbijt geserveerd. Er is afwisseling en als je extra wensen hebt, is veel mogelijk. Ook heeft Joke veel suggesties voor activiteiten in de buurt, waardoor je je nooit zult vervelen.

De omgeving

Donkerbroek is een mooi dorp dat ligt aan de bekende Turfroute. Midden in het dorp vind je een brug waar je prachtig uitzicht hebt over de Opsterlandse Compagnonsvaart. Er komen allerlei plezierjachten voorbij. Leuk om van te genieten als het mooi weer is. Hou je van fietsen? Dan zit je hier goed. In en rondom het dorp vind je mooie routes en aan de noordzijde grenst het dorp aan het natuurgebied Duurswouder Heide. Liever wandelen? Dan is landgoed Ontwijk een aanrader. Hier vind je allerlei bijzondere planten.

Algemeen

  • Gezellige kamers
  • Gelegen in Donkerbroek
  • Extra keuken die je mag gebruiken

Naam

Joke’s Bed en Brochje in Donkerbroek

Locatie

Oude Tramweg 19
8435 MA Donkerbroek

Contact

Tel: 06-42 30 0172
Info@bed-en-brochje.nl
Facebook

Mailen