Kampeerboerderij Wouda in Appelscha
Kampeerboerderij Wouda in Appelscha

Voor groepen tot 280 personen

Zoek je een kampeerboerderij voor een familiefeest, een bruiloft, een schoolkamp of een andere grote groep? Bij Kampeerboerderij Wouda in Appelscha kan je terecht met 15 tot maar liefst 280 personen. In deze prachtige bosrijke omgeving maak je gegarandeerd herinneringen voor het leven.

De omgeving

De kampeerboerderij ligt direct aan de bosrand en vlak bij het dorp Appelscha. Hier vind je allerlei winkels en voorzieningen, waaronder een zwembad. Daarnaast liggen er in de omgeving van de kampeerboerderij allerlei mooie fietsroutes.

Activiteiten op het terrein

Op het terrein is genoeg te doen! Er is een voetbalveld, drie volleybalvelden, schommels, een draaimolen, een wip, een klimrek en een glijbaan. Ook is er een plek voor een groot kampvuur. Hier kan je ’s avonds met elkaar genieten van marshmallows en sterke verhalen.

Sfeervolle grote recreatiezaal

De boerderij heeft een gezellige recreatieruimte met onder andere een zithoek, een zelf in te richten bar, een goed ingerichte keuken, nieuwe sanitaire voorzieningen en zeven slaapzalen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. Naast de recreatiezaal en recreatieruimte is er nog een kleinere ruimte voor 15 tot 40 personen. Deze ruimte heeft een eigen keuken, sanitair, slaapgelegenheid en een leuke zithoek met lekkere bankstellen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren.

Algemeen

•    Ruimte voor max. 280 personen
•    Veel vertier op het terrein
•    Vlak bij Appelscha

Naam

Kampeerboerderij Wouda in Appelscha

Locatie

Wester Es 3
8426 BJ Appelscha

Contact

Tel: 0516-432235
www.kampeerboerderij-wouda.nl

Bezoek