Stijg tot grote hoogte

Bij het klimpark Appelscha

Klimpark Appelscha

In Appelscha zijn twee plaatsen aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold waar je kunt klimmen; het Klimpark en het Klimbos. Het Klimpark is gelegen op camping RCN de Roggeberg. Je kunt hier onder andere klimmen, abseilen en tokkelen. Voor actievelingen zonder hoogtevrees kun je in het Klimbos klimmen en klauteren in het parcours tussen de bomen. Een actief dagje uit!

Adrenaline in het Klimpark Appelscha

Het Klimpark bestaat uit allerlei constructies van hout, touw en banden die samen een uitdagend parcours van 200 meter vormen. Klauter door de netten, klim omhoog over de klimwand of roetsj van de kabelbaan naar beneden. Als individu of kleine groep kun je klimmen in het Klimpark op de speciale openingstijden. Ook is het Klimpark te reserveren voor groepen.

Klauteren tussen de bomen in het Klimbos

In het Klimbos starten de routes vanaf verschillende plekken op hoogte. Op het parcours kom je allerlei hindernissen en tokkelbanen tegen. Veiligheid staat altijd voorop; daarom krijg je vooraf een veiligheidsgordel en -instructie. Het Klimbos is geschikt voor iedereen vanaf 1.40 meter lang.

Klimarrangementen voor groepen

Voor elk gezelschap is een geschikt arrangement te boeken. Klimmen is geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, Wil je het klimmen bijvoorbeeld combineren met een lunch of diner, of wil je van het klimmen een spannend spel maken? De Jongens van Outdoor beheren de klimparcousen en denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Klimpark Appelscha
klimbos appelscha bij het klimpark roggeberg