Kunstcafé Appelscha
Kunstcafé Appelscha

Café met kunst en muziekoptredens

Bij Kunstcafé Appelscha sla je twee vliegen in één klap: koffie met gebak en daarna de galerie in om kunstwerken te bekijken. Of net andersom, dat kan natuurlijk ook! Naast kunst worden ook regelmatig muziekoptredens verzorgd. Houd voor het actuele programma de evenementenkalender in de gaten. De uitbaters gebruiken voor de koffie alleen de beste koffiebonen en melk. Dat proef je aan de mokka latte, expresso of de cappucino. Het Kunstcafé staat midden in het centrum van Appelscha, met uitzicht op de Boerestreek en het bos. Het is een echte blikvanger met het vele glas en het stijlvolle, moderne interieur. Tegelijkertijd ademt het gezelligheid uit door het vele groen en de hoekjes in het pand.

Galerie

In het Kunstcafé vind je ook de galerie. Hier hebben kunstenaars uit de omgeving de kans om hun werk tentoon te stellen en te verkopen.

Binnen- en buitenruimte

Zoek je een ruimte voor grote of kleine gezelschappen? Ook dan kun je bij het Kunstcafé terecht. Er is ruimte voor vergaderingen of evenementen zoals bruiloften en recepties. Ook is er een aparte vergaderkamer voor meer besloten bijeenkomsten.

Naam

Kunstcafé Appelscha

Locatie

Van Emstweg 85
8426 BT Appelscha

Contact

Bezoek