Landgoed de Cuynder in Donkerbroek
Landgoed de Cuynder in Donkerbroek

B&B en camping

Op het Friese platteland, net buiten het dorp Donkerbroek, vind je Landgoed de Cuynder. Dit landgoed bestaat uit een eco-tuinderij, een wandelbos, boomgaard en kruidentuin.  Hier is van alles te doen. Je kunt kamperen, blijven slapen in een B&B, een kopje koffie drinken, een feestje vieren en nog veel meer.

De omgeving

De omgeving rond het landgoed is verrassend. Fietsers kunnen knooppuntenroutes volgen, langs het riviertje de Tjonger fietsen, of een van de vele natuurgebieden in de buurt bezoeken. Ook leuke plaatsen en dorpen zoals Oosterwolde, Appelscha, Makkinga en zelfs Drachten zijn op de fiets goed te bereiken. Stap je in de auto? Dan ben je binnen 40 minuten in Leeuwarden, Assen of Groningen.

Natuurliefhebbers

Buiten op het erf is van alles te vinden om van te genieten als je van de natuur houdt; een wandelbos, een kikkervijver, boomgaard, kruidentuin, pijnbomen, wat ‘boeren erf dieren’ en nog veel meer. In het piepkleine winkeltje van het landgoed worden de producten verkocht die gemaakt worden van de opbrengst van het land.

Bed & Breakfast

De unieke B&B vind je op de bovenverdieping van ‘het Cuynderhuys’. Dit mooie houten gebouw staat in het midden van de eco-tuinderij. De B&B bestaat uit twee tweepersoons kamers, een badkamer en een gezellige zithoek op de vide. Vanuit de dakramen heb je ‘s morgens en overdag zicht op veel groen en ’s avonds en ’s nachts op een indrukwekkende sterrenhemel. In de kitchenette kan je zelf lekkere biologische ontbijtjes bereiden op het moment dat het jou past. Natuurlijk krijg je verse eitjes voor het ontbijt van onze eigen kippen en kan de heerlijke eigengemaakte jam worden geproefd.

Naast de B&B is het ook mogelijk om te verblijven op de camping.

Algemeen

  • Meerdere overnachtingsmogelijkheden
  • Een winkeltje waar de opbrengsten van het land worden verkocht
  • Een prachtige locatie

Naam

Landgoed de Cuynder in Donkerbroek

Locatie

Het Hoogezand 3
8435 VR Donkerbroek

Contact

Bezoek