Lichtfontein Opleidingen
Lichtfontein Opleidingen

Lichtfontein is een Opleidingscentrum, sinds juli 2011 gevestigd in een voormalige lagere school in Appelscha, topografisch middelpunt van Noord Nederland

Op deze lokatie verzorgen we wekelijks Levenskunst yogalessen. Uiteraard is het een prachtige locatie voor de Lichtfontein Opleidingen en ook andere workshops en trainingen vinden er hun plek.

Het begrip Levenskunst komt onder andere bij ons tot uiting bij alle dagtrainingen en -workshops in de vorm van een volledig verzorgde en royale vegetarische lunch waarbij we eten met elkaar aan lange tafels. Bij lekker weer kan dat natuurlijk ook buiten. De nadruk ligt bij ons op persoonlijke aandacht in een veilige, plezierige ontmoetingssfeer. We begeleiden mensen graag naar binnen, naar hun ware aard en natuur en dat gaat volgens ons het beste in de natuur!

Overnachten

Vind je het leuk om wat langer in Friesland of Drenthe te verblijven dan is het mogelijk om bij Lichtfontein te overnachten in onze Bed and Breakfast. Vraag ons rustig om meer informatie en voordelige arrangementen en aanbiedingen voor verblijf en overnachtingen.

Naam

Lichtfontein Opleidingen

Locatie

Vaart Zuidzijde 120
8426 AK Appelscha

Contact

Bezoek