Ervaar de markten bij Appelscha

O.a. met streekproducten, kleding en decoratie

Markt in Appelscha

De markt in Appelscha is de perfecte gelegenheid om een gezellige tijd met anderen te hebben, nieuwe (regionale) producten te ontdekken en andere mensen te ontmoeten. In Appelscha zijn naast de weekmarkten ook vaak braderieën, vlooienmarkten en rommelmarkten. Niet alleen in Appelscha zijn leuke markten. De Friesestreekmarkt in Olderberkoop is ook een aanrader. Van mei t/m oktober vindt elke eerste zaterdag van de maand deze markt plaats op het Appie Tjalma Plein in het centrum tegenover Gasterij ’t Hof en Le Brocope.

Wanneer is markt in Appelscha?

De data van de Boerestreekmarkt en Kamelenmarkt Appelscha vind je hieronder. De data van alle andere markten en braderieën in Appelscha vind je in onze agenda op deze website.

Waar is de markt in Appelscha?

De meeste markten in Appelscha worden georganiseerd op het plein aan de Boerestreek in Appelscha. Deze locatie is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Ook wandel je makkelijk vanaf het marktplein over het Bosbergpad door het Drents Friese Wold.

Uitgelicht: Boerestreekmarkt Appelscha

Op verschillende zondagen in het jaar vindt de populaire en toeristische Boerestreekmarkt plaats op de Boerestreek in Appelscha. De drukbezochte marktdagen hebben vaak een eigen thema. Er zijn dan ook veel standhouders op de markt. Daarnaast worden er activiteiten voor kinderen en allerlei andere evenementen georganiseerd. Ook vind je verschillende terrasjes in de buurt. De markten zijn vrij toegankelijk. De Boerestreekmarkten worden georganiseerd door Vitalis. Standhouders kunnen een stand reserveren via Vitalis.

Kamelenmarkt Appelscha

Appelscha staat bij velen bekend om de Kamelenmarkt. Elke zaterdag en zondag vanaf april tot eind oktober kun je struinen over deze rommelmarkt. De markt staat bekend om haar rariteiten. Je vindt hier van alles: van kamelen tot fietsen, en van kleding tot decoratie voor in huis. Ook kun je hier terecht voor eten en drinken. Al met al een gezellig uitje in het weekend! De kamelenmarkt bevindt zich aan de Boerestreek, op de hoek met de Sanatoriumweg in Appelscha. Toegang en parkeren is gratis.

Vlomarkt Makkinga

Al meer dan 40 jaar lang wordt in Makkinga de maandelijkse vlomarkt gehouden. Van maart tot en met oktober wordt elke laatste zaterdag van de maand een openluchtmarkt georganiseerd waar iedereen `alles` kan kopen en te koop aanbieden. Voor meer informatie en contactgegevens over de Vlomarkt Makkinga kijkt u hier verder.

Boerestreekmarkt Appelscha markt
markt in appelscha