Minicamping De Cuynder in Donkerbroek
Minicamping De Cuynder in Donkerbroek

Camping en B&B

Op het Friese platteland, net buiten het dorp Donkerbroek vind je Landgoed de Cuynder. Dit landgoed bestaat uit een eco-tuinderij, een wandelbos, boomgaard en kruidentuin.  Hier is van alles te doen. Je kunt kamperen, blijven slapen in een B&B, een kopje koffie drinken, een feestje vieren en nog veel meer.

De omgeving

De omgeving rond het landgoed is verrassend. Fietsers kunnen knooppuntenroutes volgen, langs het riviertje de Tjonger fietsen, of een van de vele natuurgebieden in de buurt bezoeken. Ook leuke plaatsen en dorpen zoals Oosterwolde, Appelscha, Makkinga en zelfs Drachten, zijn op de fiets goed te bereiken. Stap je in de auto? Dan ben je binnen 40 minuten in Leeuwarden, Assen of Groningen.

Natuurliefhebbers

Buiten op het erf is van alles te vinden om van te genieten als je van de natuur houdt; Een wandelbos, een kikkervijver, boomgaard, kruidentuin, pijnbomen, wat ‘boeren erf dieren’ en nog veel meer. In het piepkleine winkeltje van het landgoed worden de producten verkocht die gemaakt worden van de opbrengst van het land.

Kamperen

Met een caravan, camper of tent kun je overnachten op de mini-camping van ‘de Cuynder’. Tussen de pijnbomen en gewassen is plek voor 15 kampeermiddelen met aansluiting voor elektra. De mooie sanitaire voorzieningen zijn ook toegankelijk voor minder validen. De mini-camping kan ook exclusief worden afgehuurd door groepen, eventueel in combinatie met het sfeervolle houten ‘Cuynderhuys’, een gezellige XL woonkeuken met plek voor 50 personen.

Naast overnachten op de camping is het ook mogelijk om in de B&B te overnachten.

Algemeen

  • Meerdere overnachtingsmogelijkheden
  • Een winkeltje waar de opbrengsten van het land worden verkocht
  • Een prachtige locatie

Naam

Minicamping De Cuynder in Donkerbroek

Locatie

het Hoogezand 3
8435 VR Donkerbroek

Contact

Bezoek