Minicamping D’ELF IEKEN in Elsloo
Minicamping D’ELF IEKEN in Elsloo

Recreatie & minicamping

In Elsloo, aan de rand van het nationale park Drents-Friese Wold, vind je recreatiebedrijf D’ELF IEKEN. Wil je kamperen met je eigen tent, caravan of camper? Of liever overnachten in een blokhut? Een dagje uit met (klein) kinderen, een familie dag of kinderfeestje? Hier kan alles!

Minicamping

De minicamping van D’ELF IEKEN heeft 25 plaatsen. Gezellig, klein en knus is de camping, maar de plaatsen zijn minimaal 100m2 groot. Er zijn zowel zon- als schaduwplaatsen en een aantal plaatsen hebben prachtig uitzicht over de weilanden. Er zijn comfortplaatsen die over een eigen stroompunt en koud water beschikken. Ook is er een luxe sanitair gebouw aanwezig.

Blokhut

Op de camping staat één blokhut, geschikt voor 5 personen. De hut is volledig ingericht, met koud stromend water, gasfornuis, koelkast, magnetron. De blokhut wordt verwarmd door een elektrische sfeerhaard. Er zit geen toilet en douche in, je kunt gebruik maken van het sanitairgebouw.

Binnen- en buitenspeeltuin & maisdoolhof

Heb je ooit in een maisdoolhof rond gelopen? Bij D’ELF IEKEN kan het. De boer maakt ieder jaar in de zomer een nieuwe route in het mais met een bijbehorende speurtocht. Leuk voor jong en oud. Daarnaast is er een binnen- en buitenspeeltuin voor de kinderen. Je vindt er onder andere een springkussen, klimtoestellen, skelters, een kabelbaan, water en zand en grote lego blokken. Voor ouders en grootouders is er een heerlijk plekje op het verwarmde binnen terras. Ook geschikt voor schoolreisjes, familieweekenden en kinderfeestjes.

Boerderijwinkel

Wil je na het bezoek aan D’Elf Ieken iets leuks of lekkers mee naar huis nemen? Ook dat kan! Bij de camping vind je een boerderijwinkel met uiteenlopende producten. Van Friese cadeaupakketten tot streekproducten en kinderpresentjes. Voor ieder wat wils.

Algemeen

  • Gratis wifi beschikbaar
  • Minicamping met 25 plaatsen
  • Aan de rand van het Drents-Friese Wold.

Naam

Minicamping D’ELF IEKEN in Elsloo

Locatie

Butenweg 6
8424 PR Elsloo

Contact

Reserveren