Naturistenterrein Kuinderloo in Makkinga
Naturistenterrein Kuinderloo in Makkinga

Naturistencamping

In Makkinga vind je kampeerterrein Kuinderloo, een camping van naturistenvereniging Lotus. Het is een groot terrein van 8 ha. met een zwembad en een zonneweide. Ook is er een tennisbaan, een sauna en jeu de boules-banen. Kortom, genoeg te doen!

Camping & dagrecreatie

Deze prachtige camping bestaat voor een groot deel uit loofbos. Tussen deze bomen zijn 80 kampeerplaatsen gemaakt, waarvan 15 plaatsen voor gasten zijn. De camping is trouwens ook geschikt voor dagrecreatie. Iedereen met een geldige NFN-kaart is welkom.

De omgeving

De camping ligt in een agrarisch landschap met veel bos en heideveldjes. Soms zie je in de omgeving, of zelfs op de camping, een ree, een das, een vos of een ringslang. In de omgeving is genoeg te doen, zoals een dagje uit naar de Appelscha en Oldeberkoop. Iets verder weg vind je bijvoorbeeld Giethoorn en Orvelte. Ook is er veel natuur. De omgeving is ideaal voor fietsers en wandelaars.

Kennismaken

Normaal gesproken is een lidmaatschapskaart van de NFN een voorwaarde. Maar je kunt altijd een dagje komen kennismaken met Kuiderloo. Wel is het dan belangrijk om te weten dat er naakt wordt gerecreëerd en mensen bij het zwemmen bloot gaan. Neem vooraf even contact op met de camping.

Algemeen

•    Naturistencamping & dagrecreatie
•    Huisdieren zijn toegestaan, ook voor bezoekers
•    Diverse sport- en andere activiteiten

Naam

Naturistenterrein Kuinderloo in Makkinga

Locatie

Middelburen 9
8423 VE Makkinga

Contact

Reserveren