Over Coöperatie Appelscha 3.0

Coöperatie Appelscha Regio 3.0 U.A. is belangenbehartiger in de recreatieve en toeristische sector en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 71843701 op het adres Venekoterweg 42, 8431 HH Oosterwolde.

Wij zorgen dat het mooie gebied Appelscha wordt gepromoot zodat gasten hier willen recreëren, eten en drinken en/of overnachten en hiermee stimuleren wij recreatie en toerisme in de regio. Daarnaast bewerkstelligen wij samenwerkingen tussen de leden van de coöperatie waardoor er gezamenlijk nieuwe producten worden ontwikkeld en er voor gasten in de regio meer samenhang ontstaat in het aanbod, ondernemers elkaar verder kunnen helpen en er synergie ontstaat door samenwerking met diverse partijen in de regio.

Word ook lid van Coöperatie Appelscha Regio 3.0. (u.a.)

Hoe kunnen recreatieondernemers rondom Appelscha beter samenwerken? Op welke manier kunnen we de recreatiesector in onze regio versterken? Met deze vragen is in 2018 de Coöperatie Appelscha Regio 3.0 opgericht. Met als doel de regiopromotie een broodnodige boost te geven.

Heb jij als ondernemer belang bij een gezonde recreatiesector in de regio? Dan nodigen we je uit voor een lidmaatschap van de coöperatie. Ook verenigingen en stichtingen met een recreatieve doelstelling mogen zich aansluiten. Hoe meer leden, des te beter de gezamenlijke doelen kunnen worden bereikt. Samen staan we sterk.

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap

  • Je wordt verwelkomd in een netwerk van inspirerende recreatieondernemers met ieder een eigen kijk op de regio en het vak.
  • Samen signaleren we kansen en ondernemen we actie om die gezamenlijk te benutten.
  • We oefenen invloed uit op het regionale recreatiebeleid.
  • We hebben een gespecialiseerd team dat de regiopromotie doet via onze eigen website, sociale media en een gerichte marketingstrategie.
  • Als netwerkorganisatie leggen we verbinding met andere toeristische organisaties, provinciale marketingorganisaties en overheden, zodat we ontwikkelkansen als eerste zien en met onze contacten snel de juiste ingang weten te vinden.

Wat draag je bij als lid

  • Kennis en kunde door deel te nemen aan de verschillende werkgroepen.
  • Deelname aan bijeenkomsten.
  • Een jaarlijkse bijdrage van € 750,- (exclusief BTW).

De coöperatie wordt bestuurd door voorzitter Jan Henk Veenhouwer, penningmeester Jan van Zanden, secretaris Ale Kort en algemeen lid Pieter van der Schaaf.

Geïnteresseerd in een lidmaatschap? Neem contact met ons op.