Pand 1880 in Haulerwijk
Pand 1880 in Haulerwijk

Lekker genieten in Haulerwijk

Wil je genieten van een hapje en een drankje in Haulerwijk? Een goede lunch of een uitgebreid diner? Dan moet je bij Pand 1880 zijn. Een fijne, hippe sfeer kenmerkt dit eetcafé. In de zomer van 2020 is het eetcafé volledig vernieuwd en heropend. Dus… zeker een kijkje waard!

Anders dan anders

Het eetcafé heeft een gevarieerde menukaart en zet in op kwaliteit. Dat geldt trouwens ook voor de cafetaria, waar je terecht kunt voor een lekkere snack. Beiden bieden echt iets extra’s en gasten zijn vaak verrast door de uitstraling van Pand 1880. Een couscous salade of salade met kreeft en zalm. Broodjes met burrata of tuna melt en de lekkerste burgers, zoals een pulled chicken burger. Deze greep uit het menu bewijst dat het eten net even anders dan anders is.

Cocktails

Naast een lekkere lunch of diner kan je hier ook terecht voor cocktails, zowel met als zonder alcohol. Er zijn op dit moment 6 verschillende soorten. Cocktails zie je niet zoveel in de omgeving, dus ze zijn erg populair. Die wil je niet missen!

Thema avonden & arrangementen

Tot 10 personen kan je a la carte eten en drinken. Kom je met een grotere groep? Dan biedt Pand 1880 verschillende arrangementen aan. Zo is er het Chef’s Menu, waarmee je een combi krijgt van verschillende voorgerechten, kiest uit een hoofdgerecht van de kaart én een verrassingsdessert krijgt. Een buffet op maat is ook mogelijk. In het restaurant denkt de restauranteigenaresse ook aan thema-avonden. Een kaasfondue of een tapasavond is niet ondenkbaar!

Algemeen

  • Restaurant & cafetaria
  • Hippe gerechten, anders dan anders
  • Geopend van woensdag tot zondag

Naam

Pand 1880 in Haulerwijk

Locatie

Norgerweg 1
8433 LL Haulerwijk

Contact

Bezoek