Pretpark voor het hele gezin

Kom eens kijken bij Attractiepark Duinenzathe

Pretpark Appelscha Duinen Zathe

In het Friese Appelscha staat het attractiepark Duinen Zathe, een leuk familiepretpark met genoeg leuke attracties voor jong en oud. Er is van alles te doen in Duinen Zathe. Het pretpark in Appelscha beschikt over veel leuke attracties. Neem bijvoorbeeld The London City Coaster. De durfals zullen genieten van de snelheid en wanneer ze het hoogste punt van de attractie bereiken dat maar liefst 14 meter hoog is. Om het iets rustiger aan te doen staan de Flying Heli’s voor je klaar. Wanneer de helikopters hun hoogtepunt bereiken kun je genieten van een schitterend uitzicht over het hele park.

Wat maakt pretpark Appelscha zo leuk?

Duinen Zathe staat bekend om het leuke uitje met gratis eten. Kinderen eten veel, vooral als ze intensief bezig zijn hebben ze de hele dag honger. Het voordeel van een dagje Duinen Zathe is dat dit allemaal bij de entreeprijs is inbegrepen. Geen stress meer over hoeveel broodjes je moet smeren of hoeveel flessen ranja je moet maken. Het all inclusive restaurant van Duinen Zathe biedt heel veel lekkere mogelijkheden! Je kunt uit van alles kiezen zoals: friet, broodjes, soep, snacks, noem het maar op. En je mag zo vaak bestellen als je zelf wilt!

Duinen Zathe is van alle gemakken voorzien

Duinen Zathe heeft aan alles gedacht om het jullie makkelijk te maken. Wat houdt een dagje attractiepark leuk? precies! Gratis parkeren. Je kunt gratis gebruik maken van de grote parkeerplaats vlak naast het park. Ook heeft Duinen Zathe gedacht aan de minder valide onder ons. Een groot deel van het park is makkelijk toegankelijk voor minder validen dus blijft het een leuk dagje voor iedereen! Niet alleen voor de mindervaliden maar ook voor mensen met een baby is het park toegankelijk. Duinen Zathe beschikt namelijk over een babyroom. geen oppas meer nodig dus! waar wachten jullie op? Kom een leuke dag beleven in hét pretpark in Appelscha: Duinen Zathe!  

pretpark duinenzathe
duinenzathe appelscha