Pretpark voor het hele gezin

Kom eens kijken bij Attractiepark Duinenzathe

Pretpark Duinen Zathe

Voor een gezellig dagje uit ga je naar pretpark Duinen Zathe in Appelscha. Dit pretpark in Appelscha heeft een uniek concept, waarbij er één toegangsprijs wordt betaald voor het park, eten en drinken. Geniet de hele dag van de leukste attracties én van eten en drinken bij Duinen Zathe in Appelscha!

Duinen Zathe: alles voor één prijs

Voor pretpark Duinen Zathe koop je 1 toegangsbewijs. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de leukste attracties zoals de Draaimolen, de Apenkooi, een sensationele waterglijbaan, The London City Coaster, de spannende Super Nova en het verkeerscircuit. Tussendoor zin in een kopje koffie of een warme snack? Het is allemaal inbegrepen bij de toegangsprijs van Duinen Zathe. Een uniek concept in Nederland!

Vier je verjaardag bij Duinen Zathe

Op zoek naar een leuke plek om een kinderverjaardag te vieren? Kom naar Duinen Zathe, het pretpark in Appelscha! Bij binnenkomst ligt er een speciale verrassing voor de jarige te wachten. Samen met alle vriendjes geniet de jarige van lekkere frites, snacks, limonade, fruit of een heerlijk broodje. Uiteraard is er voor de ouders genoeg koffie en thee aanwezig. De kinderen zullen zich gegarandeerd vermaken in het leukste pretpark van Friesland.

Leukste uitje van 2019!

Attractiepark Duinen Zathe, het pretpark in Appelscha, is gekozen tot Leukste uitje van Friesland in 2019. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de ANWB. De leden van de ANWB mogen stemmen op de genomineerden. Op zo goed als alle onderdelen scoorde Duinen Zathe het hoogst, zoals de sfeer, personeel, faciliteiten en prijs/kwaliteit. Duinen Zathe in Appelscha liet Kinderboerderij De Naturij in Drachten en Aqua Zoo in Leeuwarden achter zich.

pretpark duinenzathe
Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha