RCN Vakantiepark de Roggeberg
RCN Vakantiepark de Roggeberg

Op vakantiepark de Roggeberg in Appelscha beleef je een echte buitenvakantie. Iedereen kan het hele jaar door heerlijk genieten op dit vakantiepark. Zelfs in de wintermaanden!

Mooie ruime plekken

Midden in de natuur van het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, bevinden zich de ruime kampeer- en camperplaatsen en mooie accommodaties. Doordat alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken krijgen de plaatsen een persoonlijke en kleinschalige sfeer. Alle sanitaire voorzieningen zijn altijd dichtbij, wel zo praktisch. Of je kiest voor een (comfort) kampeerplaats met privé sanitair.

Verschillende accommodaties

De Roggeberg heeft keus uit verschillende accommodaties: bungalows, chalets, kampeerchalets, luxe mobiel homes en sfeervolle boshutten. Houd je van kamperen in een tent, maar heb je zelf geen kampeerspullen? Dan zijn er luxe safaritenten, ingericht met steigerhouten meubilair voor een warme sfeer. Kamperen met een luxe tintje.

Veel te doen voor jong en oud

Kinderen vermaken zich zeer goed. Een overdekte speelplaats, waterspeelparadijs, midgetgolfbaan en openluchtzwembad zorgen voor vertier en plezier bij zowel mooi als minder mooi weer. Ook zijn er verschillende outdoor mogelijkheden, waaronder een klimpalenparcours. Erg leuk voor de iets oudere jeugd. Genieten van een dag golfen? Naast het park ligt een 9-holes golfbaan.

Even helemaal niks?

En dag even helemaal niks? Niet in de keuken staan? Dan kun je je laten verwennen in het sfeervolle restaurant voor een kop koffie, een zalig ontbijt, een lekkere lunch of een smakelijk diner. Geniet ook elke ochtend van verse broodjes en de ochtendkrant. Daarnaast is er voor de vlugge hap een snackbar.

Naam

RCN Vakantiepark de Roggeberg

Locatie

De Roggeberg 1
8426 GK Appelscha

Contact

Tel: 085 – 0400700
roggeberg@rcn.nl
www.rcn.nl

Bezoek