Restaurant en eetcafé De Bosberg in Appelscha
Restaurant en eetcafé De Bosberg in Appelscha

Sfeervol ‘strand-paviljoen’ midden in het bos

Dit sfeervolle restaurant staat midden in het bos van het Drents-Friese Wold, net buiten Appelscha. In de zomer kan je neerstrijken op het grote, zonnige terras. In de winter is het binnen extra gezellig met een haardvuurtje. Gastvrijheid staat hier voorop en de kinderen hebben hier een streepje voor met vele kinderfaciliteiten.

Lekker eten en drinken

De Bosberg is ideaal om even pauze te houden als je de omgeving op de fiets aan het verkennen bent bijvoorbeeld. Een lekker kopje koffie of hete chocolademelk met in de winter natuurlijk de eigengemaakte appeltaart van Gea bij een knapperend haardvuur. Of uitgebreid uiteten, het kan hier allemaal. De menukaart staat vol met lekkere gerechten, van lunch en kleine hapjes tot een overheerlijk diner. Ook is het mogelijk om verschillende arrangementen te boeken voor huwelijken, vergaderingen of trainingen.

Speeltuin

Ouders kunnen genieten op het terras terwijl de kinderen spelen in een speeltuin. Hier staan onder andere een klimtoren, een glijbaan, een mini-klauterparcours en rekstokken. De speeltuin in omheind, dus hier kunnen ze naar hartenlust spelen. De vloer rondom is voorzien van rubberen matten voor de veiligheid.

Groepsaccommodatie

Naast het restaurant heeft de Bosberg ook een groepsaccommodatie. Hier krijg je een instant vakantiegevoel doordat je midden in het bos verblijft. Je bent echt even weg. Ze hanteren een all-in formule, zo weten gasten waar ze aan toe zijn. De bedden zijn opgemaakt, het linnengoed is inbegrepen en er is een handdoekservice. Je kunt zelf kiezen of je broodjes wilt ’s ochtends, of dat je voor half pension kiest, en geniet van het eten in het restaurant.

Algemeen

  • Midden in het bos
  • Veel vertier voor kinderen
  • Groepsaccommodatie aanwezig

Naam

Restaurant en eetcafé De Bosberg in Appelscha

Locatie

De Bosberg 3
8426 GJ Appelscha

Contact

Bezoek