Restaurant ’t Koepelbos in Oldeberkoop
Restaurant ’t Koepelbos in Oldeberkoop

Restaurant, snackbar en ijssalon ‘t Koepelbos in Oldeberkoop gaat al een tijdje mee. Overigens niet precies in de huidige vorm. Al in 1966 verkocht Hennie Bosma, de vader van vorige eigenaar Henk Bosma, op diverse locaties in en rondom Oldeberkoop vanille en aardbeien schepijs. De rotonde waarnaast het huidige restaurant is gevestigd was in 1966 nog een kruispunt en één van de betere locaties om het ijs te verkopen. De mensen wisten Hennie toen al uitstekend te vinden.

Lunch

Tijdens je bezoek aan Restaurant ‘t Koepelbos heb je een ruime keuze uit heerlijke lunchgerechten. Onze soepen zijn huisgemaakt, onze baguettes en zachte bolletjes worden vers belegd, we hebben een heerlijk 12-uurtje voor je en onze lunchgerechten en uitsmijters zijn erg populair. Onze uitsmijters worden geserveerd met twee sneetjes wit of bruin brood, drie eieren en een bolletje salade. Ook kun je diverse plates bij ons bestellen.

Diner

Tijdens je bezoek aan Restaurant ‘t Koepelbos heb je een ruime keuze uit heerlijke dinergerechten. Onze soepen zijn huisgemaakt, onze vlees- en visgerechten zijn heerlijk vers, we hebben Oosterse gerechten op het menu staan en diverse knapperige, verse salades. Alle vlees- en visgerechten worden geserveerd met patat of aardappeltjes en diverse garnituren, onze Oosterse gerechten met gebakken ei, ham en kroepoek. De dinergerechten zijn vanaf 12:00 uur te bestellen.

Algemeen

  • Parkbos achter het restaurant
  • Leuk speelbos in de buurt en ernaast een hertenkamp
  • Lekker ijs in de ijssalon

Naam

Restaurant ’t Koepelbos in Oldeberkoop

Locatie

Stellingenweg 1
8421 DA Oldeberkoop

Contact

Bezoek