Ronostrand
Ronostrand

Het Ronostrand in Een bij Appelscha is een natuurlijke recreatieplas met groot zandstrand. Hier kun je heerlijk zwemmen, pootje baden, of met een rubberbootje op het water dobberen. Wanneer je even wilt genieten van de zon kun je jouw handdoek op het strand neerleggen, maar ook is er een ligweide met gras aan de bosrand waar je even heerlijk tot rust kunt komen.

Kinderen kunnen veilig spelen in het ondiepe deel van de recreatieplas. Er staan tevens diverse speeltoestellen waar ze zich uren kunnen vermaken.

Kiosk en strandpaviljoen

Voor drankjes, ijsjes, kleine versnaperingen en zwemattributen kun je terecht in de verschillende kiosken op het strand. Ook kun je terecht in het strandpaviljoen voor belegde broodjes, pizza’s, diverse versnaperingen, softijs, slush en smoothies. Maak je keuze in het paviljoen of laat je bedienen op het terras.

De dagrecreatie op het Ronostrand

Om gebruik te maken van het strand en de recreatieplas van het Ronostrand moet vanaf heden vooraf gereserveerd worden. Het strand behoort namelijk tot Camping Ronostrand. Je kunt vanaf 10.00 uur terecht bj het strand. Bij aankomst dien je je te melden bij de balie/receptie. Na betaling ontvangt je strandbedjes en krijg je een plekje bij de recreatieplas toegewezen. Door deze nieuwe manier van dagrecreatie zijn de strandplekjes beperkt. En helaas geldt vol is vol.

Naam

Ronostrand

Locatie

Amerika 16
9342 TC Een

Contact

Bezoek