Scooterritje Oldeberkoop
Scooterritje Oldeberkoop

Geruisloos Friesland, Drenthe of Overijssel ontdekken? Dat doe je op een E-chopper van Scooterritje uit Oldeberkoop. Op een milieuvriendelijke manier rijd je vanuit Oldeberkoop zo naar een van de drie provinciën. Verken op de tweewieler het Friese landschap, het Drents-Friese Wold of de natuur in Overijssel.

Dagje uit

Scooterritje heeft 10 elektrische scooters voor je klaarstaan. In samenwerking met Boerenscooter Oldeberkoop is het ook mogelijk scooters te huren voor een groep van maximaal 21 personen. Dat belooft een gezellige dag te worden! Zo maak je met je vrienden, familie of collega’s een prachtige rit om nooit te vergeten.

Toeren door de omgeving

Met onze E-choppers is het relaxt rijden naar natuurgebieden in de omgeving, zoals de bossen van Oranjewoud of het Drents-Friese Wold bij Appelscha. Of rijd op een ontspannen manier over de Friese landwegen en geniet van de mooie natuur om je heen. Heb je geen idee welke kant je op wilt? Dan hebben we leuke routes voor je klaarliggen, die je naar mooie natuurgebieden in de omgeving brengen. Wil je onderweg een goed gevulde picknickmand mee, dan regelen we dat voor jullie.

Comfortabel rijden

Je mag met de scooter maximaal 25 km per uur rijden. Door het lichte gewicht en de brede banden heb je met de scooter een perfecte ligging op de weg. De dubbele vering op de achteras zorgt ervoor dat je ook op hobbelige weggetjes comfortabel zit. Bovendien kun je onderweg gezellig met elkaar kletsen, want je hoeft geen helm te dragen. De E-chopper valt onder de wet bijzondere bromfietsen en daardoor geldt er geen helmplicht.

Algemeen

  • Duurzaam op pad
  • Mooie routes liggen voor je klaar
  • Voor kleine en grotere groepen

Naam

Scooterritje Oldeberkoop

Locatie

De Weeme 12a
8421 DB Oldeberkoop

Contact

Bezoek