Genoeg te beleven hier

Van attractiepark tot een grote speeltuin

Speeltuinen bij Appelscha

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met de kinderen in de regio Appelscha? Zoek niet langer naar speeltuin Appelscha, want op deze pagina hebben we een aantal leuke tips op een rij gezet. Zo vind je in de regio Appelscha een attractiepark, zwembad, klimpark, blotevoetenpad en meerdere speeltuinen.

Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe is natuurlijk één grote speeltuin.  Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Voor een vaste entreeprijs heb je toegang tot alle attracties en onbeperkt eten & drinken! Kijk op de website van Duinen Zathe voor de openingstijden en entreeprijzen.

Speeltuin bij Bospaviljoen Appelscha

Kinderen vervelen zich zeker niet bij Bospaviljoen Appelscha. Ze kunnen heerlijk buiten spelen in de grote nieuwe speeltuin met luchtkussen! Voor de kleintjes is er een speeltuintje direct naast het terras, zodat je een oogje in het zeil kunt houden. Zo kun je genieten van een overheerlijke lunch om lekker uit te rusten van je fiets of wandeltocht. Even een lekker hapje en drankje of een hapje eten in de avond terwijl de kinderen zich vermaken.

De Bosberg met omheinde speeltuin Appelscha

Bij restaurant De Bosberg vind je een mooie omheinde speeltuin. De speeltuin staat op het terras en zorgt gegarandeerd voor plezier bij de kinderen en ouders. Terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen, genieten de ouders aan het aangrenzende terras van hun hapje of drankje.

Ervaar het Blotevoetenpad

Bij het Buitencentrum Drents-Friese Wold vind je een bijzonder pad: het blotevoetenpad. Het is een wandeling van 2 kilometer en niet geschikt voor mindervaliden. Je kunt hier lekker met je blote voeten door de modder lopen. Zand tussen je tenen, steentjes en takjes voel je onder je voeten. Een leuke activiteit voor de kinderen maar ook zeker voor de ouders/ouderen!

Boscamping appelscha kinderen spelen in de speeltuin
spelen bij de elf ieken binnen en buiten spelen