Tala’s Theetuin in Ravenswoud
Tala’s Theetuin in Ravenswoud

Tala’s Theetuin

Tala’s Theetuin is een kleine, landelijk gelegen theetuin met veranda waar je lekker kunt ontspannen en genieten van verse koffie en thee met iets lekkers. Ook kan je vers bereide smoothies en ijs bestellen. De theetuin is alleen in de zomer geopend.

Rust, privacy en luxe

Wil je er echt even tussenuit? Extra genieten? Dan is de luxe Bed & Breakfast Tala Lodge in Ravenswoud zeer geschikt. Aan de rand van het Fochteloërveen, vlakbij het Drents Friese Wold, vind je deze accommodatie. De B&B behoort tot de hoogste klasse in de B&B classificatie. Geniet van een luxe verblijf.

Van alle gemakken voorzien

Tala Lodge heeft één suite van 50m2. Je hebt een eigen ingang en de suite is van alle gemakken voorzien. Een Nespresso koffiezetapparaat, badjassen en fijne verzorgingsproducten maken je verblijf zeer comfortabel. Ook uniek: een elektrische verstelbare boxspring van Frieschen Bedden, mét een massagefunctie in het bed. Dat is echt genieten. Een badkamer met dubbele wastafel en met een dubbele douche maakt het plaatje compleet.

Fijn buiten zijn

De kamer heeft een grote veranda met een heater. Hier kan je altijd heerlijk ontspannen met een goed boek, een glas wijn of lekkere koffie. Op de veranda staat een loungebank waar je kunt genieten van de stilte. Vaak zie je in tegen de schemering een vos of reeën lopen in de weilanden. Aan de andere kant van de kamer heb je een privéterras. Hier staat een 6-persoons jacuzzi en een buitendouche.

Algemeen

  • Aan de rand van het Fochteloërveen.
  • Tala’s Theetuin
  • Luxe accommodatie

Naam

Tala’s Theetuin in Ravenswoud

Locatie

Bokslootweg 13
8427 RL Ravenswoud

Contact

Bezoek