Trambaan 8 in Oosterwolde
Trambaan 8 in Oosterwolde

Bij Trambaan 8 in Oosterwolde kun je zowel binnen als buiten sfeervol eten en drinken voor iedere gelegenheid. Heb je lekker gewinkeld in Oosterwolde en zin in een hapje en een drankje? Strijk dan neer op het terras en onder het genot van een kopje koffie en huisgemaakt gebak kijk je naar het winkelend publiek. Of je kiest voor een frisdrank, biertje of wijntje met een bittergarnituur of borrelplankje. Het terras biedt 70 zitplaatsen, dus je vindt altijd een goede plek in of uit de zon.

Lekker lunchen

Ook voor een lunch kun je hier heel goed terecht. De lunchkaart biedt veel variatie; er is keuze uit een uitgebreid assortiment broodjes, heerlijke maaltijdsalades en nog veel meer. Alles is bereid met eerlijke en verse producten. Bovendien zijn de verse smoothies en verse fruit- en mixsappen inmiddels een begrip, dus mis deze niet! Iedereen vindt hier iets naar zijn/haar smaak.

Huisgemaakte high tea

Meer zin in een high tea? Dat kan bij Trambaan 8. De high tea bestaat uit een zoet en een hartig gedeelte. Uiteraard is er onbeperkt thee (twee uren). Alles is huisgemaakt en je krijgt genoeg om met een gevulde buik weer naar je vakantieadres terug te keren. De high tea wisselt vaak qua samenstelling, dus kom je vaker langs, dan word je iedere keer verrast. Belangrijk om te weten: reserveer vooraf. Ga hiervoor naar de website van Trambaan 8.

Feesten en partijen

Trambaan 8 beschikt binnen over 50 ruime zitplaatsen en is daarmee perfect geschikt voor besloten gelegenheden. Dus denk je aan een feest of diner voor 20-60 personen, neem dan gerust contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Algemeen

  • Eetcafé in het centrum van Oosterwolde
  • Elke dag eerlijke en verse producten
  • Hapje en drankje, lunch, high tea

Naam

Trambaan 8 in Oosterwolde

Locatie

Trambaan 8
8431WB Oosterwolde

Contact

Bezoek