Vakantiehuis Eruit Appelscha
Vakantiehuis Eruit Appelscha

Van harte welkom in het gezellige vakantiehuisje in Appelscha. Prachtig gelegen aan de rand van het mooie Drents Friese Wold. Ook je viervoeter is ook van harte welkom! Vanuit het huisje loop je zo het bos in, met het grote hondenlosloop gebied. De volledig omheinde parkachtige prachtig aangelegde tuin biedt rust en ruimte. Er is een speelveldje ingericht met trampoline, zandbak en schommels.

Vervelen? Geen tijd voor!

In Appelscha is het heerlijk genieten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur. ‘s Morgens worden gewekt door de zingende vogeltjes? Dat kan!  Op het veld voor het huisje loopt er af en toe een ree, de natuur is echt geweldig.

In het dorp bij de warme bakker heerlijke verse broodjes halen en genieten. Een heerlijke wandeling maken om het nabij gelegen grote Canadameer of met mooi weer er in zwemmen natuurlijk. Met z’n tweeën of het hele gezin genieten van de vele uitstapjes en aktiviteiten die Appelscha en haar omgeving u biedt. Moutainbike, fietsen, zwemmen, wandelen het kan allemaal. Winkelen in Drachten, Assen, Groningen, Leeuwarden. Allemaal binnen 30 min te bereiken.

In het gezellige huisje is een keuken met werkeiland, met combimagnetron, om heerlijk te kunnen koken. Maar er zijn genoeg restaurant’s en eethuisjes in de nabije omgeving om ‘’uit te proberen”. ’s Avonds tot in de late uurtjes genieten van een glaasje wijn en een heerlijk hapje, nog even een wandelingetje over het prachtig verlichte park…. En dan,….heerlijk slapen op goede en frisse Auping bedden, zodat u de volgende morgen wéér kunt genieten

Naam

Vakantiehuis Eruit Appelscha

Locatie

Hulsthof 1
8426 GR Appelscha

Contact

Bezoek