Vakantieverblijf de Ont-Moeting in Makkinga
Vakantieverblijf de Ont-Moeting in Makkinga

Kom helemaal tot rust

In dit vakantieverblijf moet niets! Je geniet hier volop van de stilte, de vogels en de natuur van het Drents-Friese Wold. In het achterste gedeelte van een woonboerderij is een heerlijk verblijf gecreëerd met een eigen ingang, bestaande uit twee kamers. Je bent van harte welkom in Makkinga!

Het vakantieverblijf

In vakantieverblijf de Ont-Moeting kom je hoe dan ook volledig tot rust. Je kunt genieten op het zonnige terras of een wandeling maken door de eigen tuin van ruim één hectare. Het vakantiehuis bevindt zich in het achterste gedeelte van de woonboerderij, met een aparte entree. Binnen vind je twee ruime slaapkamers met heerlijke XL boxspringbedden. Beide kamers hebben een eigen badkamer. Er is een gezellige woonkamer met een ingerichte keukenhoek met koelkast, kookplaat en combimagnetron. Neem je je eigen (elektrische) fiets mee? Er een afgesloten schuur waar je je fietsen kunt plaatsen en eventueel opladen.

Grote tuin

De woonboerderij ligt in een tuin van maar liefst één hectare. Het geheel is ingericht als een klein natuurgebied met twee poelen, een bloemenweide en een bosrand. Er lopen allerlei paden door de tuin en er zijn verschillende kleine zithoekjes. Hierdoor heb je steeds een ander zicht op het mooie landschap.

In de omgeving

Binnen 10 minuten fiets je naar het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Iets verder weg vind je vier andere Nationale Parken: Het Dwingelderveld, de Weerribben-Wieden, de Alde Feanen en de Drentse Aa. Als je de auto pakt, ben je overal binnen 45 minuten.

Algemeen

  • Eigen tuin van één hectare
  • Comfortabele XL boxspringbedden
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar

Naam

Vakantieverblijf de Ont-Moeting in Makkinga

Locatie

Veneburen 26
8423 VH Makkinga

Contact

Tel: 06-22496948
www.ontmoeting-makkinga.nl

Informatie reserveren