Lekker zwemmen in het Zwembad

Neem een frisse duik in het water en geniet met het gezin of met vrienden

Zwembad Appelscha

Op een prachtige locatie ligt als sinds 1934 zwembad Laco Bosbad. Het is een populaire plek in de zomerperiode. Zwembad Bosbad Appelscha is een verwarmd openluchtzwembad. Jong en oud kan zich hier prima een hele middag vermaken. Er is onder andere een grote zonneweide, diep zwembad, peuterbad, en een kiosk. Op de zonneweide is er ruimte om zowel in de zon als schaduw te liggen. Ook zijn er springkussens en andere speeltoestellen aanwezig op het grasveld. Het diepe zwembad heeft zowel een hoge als lage duikplank. Natuurlijk kan de glijbaan niet ontbreken in het zwembad. In zwembad Appelscha zijn zelfs 2 glijbanen! De rode glijbaan is lang en zit vol leuke bochten.

Van de brede blauwe familieglijbaan kun je met zijn allen tegelijk af glijden! Voor de peuters is een speciaal gedeelte aangelegd met 3 ondiepe zwembaden met verschillende speeltoestellen. Het grootste kleuterbad is voorzien van een groot speeltoestel met glijbaan, sproeiers en andere waterspelen. De baden grenzen aan voldoende schaduwplekken. Zin in een hapje en/of drankje na het zwemmen? Bij de kiosk zijn onder andere verschillende drankjes, snoepjes en ijsjes te verkrijgen.

Entree en openingstijden zwembad Appelscha

Het zwembad in Appelscha vind je aan de Schapendrift 49 in Appelscha. Gasten van camping Alkenhaer en RCN De Roggeberg in Appelscha kunnen met korting zwemmen in het Laco Bosbad. Het zwembad is geopend in de maanden vanaf mei tot en met september. De openingstijden zijn weersafhankelijk. Neem voor de meest actuele openingstijden en prijzen telefonisch contact op met het zwembad: 0516-431336. 

Zwembaden in regio Appelscha

Ben je al in zwembad Appelscha geweest en wil je naar een zwembad in de buurt van Appelscha? Er is genoeg aanbod voor zwemmers! Zo vind je in Oosterwolde het overdekte zwembad De Boekhorst. Ook bij slechter weer ideaal om te zwemmen. Daarnaast vind je in Haulerwijk het zwembad Haulewelle, in Gorredijk het zwembad Korte Zwaag en in Vledder het Bosbad Vledder

zwembad appelscha zwemmen in de natuur
Zwembad zwemmen