RCN Vakantiepark de Roggeberg

Op vakantiepark de Roggeberg in Appelscha beleef je een echte buitenvakantie. Iedereen kan het hele seizoen heerlijk genieten.

Mooie ruime plekken

Midden in de natuur van het Nationaal Park Het Drents Friese Wold, bevinden zich de ruime kampeer en camperplaatsen en mooie accommodaties. Doordat alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken krijgen de plaatsen een persoonlijke en kleinschalige sfeer. Alle sanitaire voorzieningen zijn altijd dichtbij, wel zo praktisch. Of je kiest voor een (comfort) kampeerplaats met privé sanitair.

Verschillende accommodaties

De Roggeberg heeft keus uit verschillende accommodaties: bungalows, chalets, kampeerchalets, luxe mobiel homes en sfeervolle boshutten. Houd  je van kamperen in een tent, maar heb je zelf geen kampeerspullen? Dan zijn er luxe safaritenten, ingericht met steigerhouten meubilair voor een warme sfeer. Kamperen met een luxe tintje.

Veel te doen voor jong en oud

Kinderen vermaken zich zeer goed. Een overdekte speelplaats, waterspeelparadijs, midgetgolfbaan en openluchtzwembad zorgen voor vertier en plezier bij zowel mooi als minder mooi weer. Ook zijn er verschillende outdoor mogelijkheden, waaronder een klimpalenparcours. Erg leuk voor de iets oudere jeugd. Genieten van een dag golfen? Naast het park ligt een 9-holes golfbaan.

Even helemaal niks?

En dag even helemaal niks? Niet in de keuken staan? Dan kun je je laten verwennen in het sfeervolle restaurant voor een kop koffie, een zalig ontbijt, een lekkere lunch of een smakelijk diner. Geniet ook elke ochtend van verse broodjes en de ochtendkrant. Daarnaast is er voor de vlugge hap een snackbar.

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen 

Slecht weer en liever een binnenactiviteit?

Het kan ons weer nog wel eens voorkomen dat het regent. Heb je wel eens gewandeld in weer en wind? Dat kan best leuk zijn! Maar als je geen zin hebt om nat te worden van de regen, dan hebben we hier een paar binnenactiviteiten voor je op een rij gezet. Zit er iets leuks voor je bij?