Leuk dagje uit met de kids

Kom eens kijken bij Attractiepark Duinenzathe

Duinen Zathe Appelscha

Wil je een dagje weg met het gezin? Kom dan langs bij Duinen Zathe in Appelscha en ga een dag vol plezier en vermaak inclusief eten & drinken tegemoet. Het is daarmee niet alleen een gezellig dagje uit, maar ook nog betaalbaar. Ontdek samen de verschillende attracties voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld in de flying heli’s of in de supernova. Naast alle attracties, luchtkussens en klim- en klautertoestellen kun je ook nog je eigen rijbewijs halen. Lees hier meer.

Attracties voor jong en oud

Bij Duinen Zathe vind je attracties voor jong en oud. Ben jij niet bang voor hoogtes? Ga dan lekker vliegen in bijvoorbeeld de Flying Heli’s en bekijk het park van bovenaf. Of ga surfen over de golven in de Super Nova. Ben jij een echte waaghals? Ga dan griezelen in het spookhuis of kies voor een van de achtbanen. Daarnaast kan je ook nog lekker gaan glijden van bijvoorbeeld de Reuzenglijbaan of ga van de Hara Kiri in een rubberbootje naar beneden. Ga lekker botsen in de botsauto’s of kies voor de botsbootjes en ga op het water het gevecht aan. Bij Duinen Zathe kun je ook klimmen en klauteren op bijvoorbeeld het vulkaaneiland. Of wordt voor één dag piraat op het grote piratenschip.

Haal je rijbewijs

Naast alle leuke attracties kun je ook nog racen op het verkeerscircuit. Hier kun je in een trapauto de weg op. Leer hoe je moet invoegen, tanken, parkeren of ga met je auto naar de garage. Je kan zelfs je eigen rijbewijs halen, maar hou je wel aan de regels, want er is zelfs een politieagent aanwezig. Het is net of je op de echte weg rijd. Er zijn verkeersborden, een rotonde en een tankstation.

Compleet dagje uit

Duinen Zathe Appelscha is een veilig, overzichtelijk en kindvriendelijk park en dus een zeer geschikte keuze voor een dagje uit met het gezin. Daarnaast kun je er gratis parkeren en is er babyroom aanwezig. Ook is het park grotendeels toegankelijk voor mindervaliden. Daarbij is het een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken. Ook zijn er verschillende arrangementen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, schoolreisjes, groepen, familiedagen en bedrijfsuitjes.

Fietsen vanuit Appelscha naar fiets beleefpad Drents Friese Wold vakantiebestemming friesland